duminică, 25 noiembrie 2018

25.11.2018

Astăzi este nevoie să ne întoarcem către noi, către cine suntem și ce vrem să facem, să ne definim foarte clar prioritățile și direcțiile în care dăm energia noastră.

Avem provocarea lui șapte, care ne cheamă la autoevaluare, la introspecție, la reorganizare, la a avea grijă de noi, la a ne stabili limite care să ne ajute să creștem, la a ne gestiona energia astfel încât să ne ajute în evoluția noastră.

Cum spuneam și cu altă ocazie, energetic, corpul șapte reprezintă aura noastră, gogoașa noastră energetică și care, în funcție de cât este de puternică, ne ajută să fim noi înșine, să creștem în interiorul ei, să ne definim personalitatea, pentru că atunci când ea, aura, este spartă, energia noastră se împrăștie peste tot și noi, urmându-i tiparul, ne împrăștiem în tot felul de activități pe care nu avem suficientă forță să le ducem la bun sfârșit și așa avem tot felul de proiecte în diferite faze și ne întrebăm mereu de ce anume nu le putem duce la bun sfârșit?

În momentul în care aura noastră este în regulă, atunci și noi începem să ne simțim altfel, începem să ne simțim puterea interioară și atunci știm ceea ce vrem să facem, știm care proiecte sunt pentru noi și ne ajută să evoluăm, să creștem și care proiecte sunt o perdea de fum, iar motivul pentru care am ajuns în ele este tocmai pentru că alții aveau nevoie de energia noastră.

În condițiile în care arată mandala de astăzi, împreună cu provocarea pe care o avem pe aura noastră, este posibil să nu știm ceea ce vrem, pentru că avem o atitudine duală și ne putem schimba des starea și alegerile, adică putem sări cu ușurință de la o stare la alta, de la o activitate la alta, fără a face ceva concret, dar care ne poate aduce da repede oboseală, chiar dacă nu am muncit prea mult, pentru că această oboseală este mentală, plus că de pe mandală avem și provocarea mentalului, deci ne putem pierde cu ușurință în tot felul de scenarii mentale.

Așa că este nevoie să rezolvăm această problemă, iar pentru acest lucru ne putem folosi de puterea de rugăciune de pe centrul mandalei pentru a ne crește vibrația, pentru a ne reface aura și pentru a putea să ne manifestăm pe noi înșine.

Modul în care co0ndiderăm să facem acest lucru depinde foarte mult de cât de mult ne iubim pe noi înșine și cât de mult vrem să fim noi înșine, la întregul nostru potențial, astfel încât să ne jucăm rolul nostru, nu pe al altora.

Să luăm ”mătura” și să facem curățenie în viața noastră!

De noi depinde ... întotdeauna.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu