vineri, 2 noiembrie 2018

2.11.2018

Avem mandale destul de încărcate pe parcursul acestei luni, așa că nici ziua de astăzi nu face excepție. 

Munca este cea care caracterizează ziua de astăzi și ne găsește fie într-o stare de agitație continuă, ca și cum nu am avea stare, fie într-o stare de comoditate, în care avem tendința de a lăsa totul pe mai târziu sau pe niciodată 😀, iar acest lucru depinde de cât de mult s-a autoeducat fiecare și cum se obiectivează referitor la ceea ce simte și la ceea ce i se întâmplă.

Provocarea zilei este pe doi, ceea ce ne cheamă la conectare cu noi înșine, la autocunoaștere, la autocontrol, la acceptarea noastră așa cum suntem, iar de aici să punem bazele creșterii noastre. Mintea noastră negativă ne poate da de furcă astăzi și ne poate face să ne vedem inferiori celorlalți cu care lucrăm, cu care colaborăm. Să fim atenți la proiectele care ni se propun, mai ales la ceea ce ne spune intuiția și să vedem ce simțim în legătură cu acel proiect, pentru că este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru noi, dar, din dorința de a servi, de face parte dintr-un colectiv, s-ar putea să nu știm să spunem ”NU”, iar acest lucru ne poate costa în viitor.

Vibrația zilei de șase ne cheamă la meditație, la rugăciune, mai ales că nivelul doi al mandalei de astăzi ne aduce putere de rugăciune, pe care ar fi bine să o folosim atunci când ne simțim tensionați sau când nu știm ce decizie să luăm. Câteva rugăciuni spuse din inimă ne pot ajuta să ne ridicăm nivelul de vibrație și ne pot ajuta să trecem pe alte frecvențe, automat să avem alte rezonanțe, iar atunci este o probabilitate mai mare să primim un răspuns bun la întrebările pe care le avem.

Pustnicul din noi poate ieși la suprafață astăzi și ar fi bine să-l urmărim cu mare atenție pentru a vedea ce tipare manifestă cu prioritate.

Roșul de pe nivelul trei ne poate da vitalitate, ne poate împinge de la spate, ne poate da agitație pe care să o stingem numai realizând concret ceva, însă ne poate da și probleme de identitate, de a ne menține o anumită stare, ceea ce ne poate face să sărim, cu ușurință de la o stare la alta, de la o atitudine la alta, fără ca măcar să ne dăm seama, iar pe cei din jur îi poate debusola total.

Energia creației își cere și ea dreptul la manifestare, își cere și ea loc în programul nostru, iar manifestarea ea, printr-unul din multiplele mijloace pe care le avem la dispoziție, ne poate aduce un sentiment de împlinire și bucurie interioară, așa că să o lăsăm să se manifeste.

Să nu uităm de iubirea de Sine și de ceea ce ne bucură Sufletul, pentru că acolo este cheia vieții noastre, a rezonanțelor, a misiunii noastre. Cu cât ne aducem mai multă bucurie prin tot ceea ce facem, cu atât vom atrage mai multă bucurie în viața noastră. 

Și afacerile sunt bine aspectate astăzi, chiar dacă doar le punem pe hârtie. Este foarte importantă intenția pe care noi o dăm afacerii pe care dorim să o realizăm, energia pe care o punem acolo pentru că ea va atrage mai multă energie de aceeași frecvență, iar rezultatele vor fi în consecință. SĂ aducem gânduri bune, să chemăm entitățile de lumină să ne ajute și să fim atenți la toate fricile care ne ies la suprafață, deoarece ele ies pentru a fi vindecate. Dacă ne rezervăm ceva timp și le scriem pe hârtie, cât mai amănunțit, atunci vom vedea că, în realitate, sunt numai închipuiri ale noastre și nu au o bază reală.

Să dăm voie banilor să vină în viața noastră, pentru că banii atrag alții bani, pentru că energia din spatele lor va sta acolo unde este respectată și iubită și va căută, întotdeauna, să se întoarcă la noi.

Dar, ca de fiecare dată, numai de noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu