luni, 11 februarie 2019

10.02.2019 - 19.02.2019


  
Avem în faţă o perioadă de zece zile care au ca temă principală vindecarea, o perioadă care a început pe 10 februarie şi care se încheie pe 19 februarie şi în care energia vindecătoare ne va purta prin toate celelalte culori din mandală tocmai pentru a reuşi să ne armonizăm mai bine cu ele şi astfel să beneficiem de vibraţiile lor.

Această perioadă porneşte într-o zi cu provocare pe zece şi se va încheia tot într-o zi cu provocare pe zece (1+9=10), ceea ce ne va confrunta cu multe dintre temerile noastre cele mai ascunse şi care ne blochează viaţa, care ne împiedică să strălucim. S-ar putea să fie enervantă această perioadă, dar să nu uităm că toate aceste temeri nu fac decât să ne arate că, în interiorul nostru este ceva ce caută vindecare, este ceva ce-şi doreşte să găsească echilibrul pe care l-am stricat în viaţa asta sau mult mai demult, în existențele noastre trecute şi care acum caută să intre în normalitate.

Alături de noi este Universul care ne provoacă să acceptăm această perioadă cu toate frustrările pe care le-am putea avea şi care pornesc din Ego-ul nostru "perfect" care acum îşi simte amenințată "perfecțiunea", asemenea unui păun care se crede frumos, dar care nu s-a mai uitat de mult în oglindă să vadă că a pierdut multe pene. Spuneam că Universul este alături de noi, consolidând şi mai mult puterea energiei vindecătoare, pentru că vibraţia zilelor de 10 şi 19 este şase care, pe lângă rugăciune şi meditaţie, aduce şi vindecare în general şi vindecare sufletească în special.

Este nevoie să găsim echilibrul între minte şi Suflet, să dăm Sufletului nostru spaţiul de care are nevoie pentru a crea, pentru a manifesta, dar şi să ajutăm mentalul să se echilibreze. Să avem grijă de chakra şase, să o curăţăm şi să o aducem la un nivel de vibraţie care să-i permită funcţionarea optimă, pentru că ea influenţează multe dintre glandele noastre şi, automat întregul organism.

Spunem, mai sus, că vibraţia lui şase înseamnă şi rugăciune şi meditaţie, însă cel mai important este să reuşim să ducem rugăciunea în inima noastră pentru că acolo ea îşi va pierde sensul de rugăciune clasică, ci se va transforma într-un dialog cu Divinitatea, un dialog în care spunem Universului părerile şi dorințele noastre şi primim ghidarea pe care o căutăm de mult şi înţelegerea, atât cât ne este îngăduit, a planului divin în ceea ce ne priveşte pe noi.

Tot acolo, în inimă, putem avea momentele noastre de meditaţie, mai ales atunci când nu înţelegem anumite lucruri care ni se întâmplă, când nu înţelegem de ce ni se întâmplă şi care este mesajul din spatele situaţiilor.

Dar toate acestea vor varia foarte mult în funcţie de cât ne dăm voie să primim energia vindecătoare, de cât de mult ne dăm voie să mergem cu fluxul energetic pe care Universul l-a creat, fără a căuta să controlăm prea mult lucrurile, crezând că astfel ştim noi ce este mai bine pentru noi şi pentru viaţa noastră. Cu cât vom lăsa lucrurile să se întâmple după planul divin, cu atât vom fi mai plăcut surprinşi şi ne vom bucura mai repede de ceea ce Universul ne-a pregătit dar, din cauză că mentalul nostru nu înţelege jocul, se opune şi creează rezistenţe, îndepărtând de la noi toate aceste oportunităţi.

Vindecarea este un concept complex şi presupune un ansamblu de energii şi acţiuni pe care, în niciun caz, nu avem cum să le controlăm, aşa că cel mai bună opţiune pe care o putem lua este să le dăm voie să se întâmple şi să nu mai cheltuim energie opunându-le rezistenţă, când de fapt, totul se întâmplă spre binele nostru. Să dăm voie binelui să intre în viaţa noastră, chiar dacă aceste lucru înseamnă să ne schimbăm total punctul de vedere şi să fim nevoiţi să vedem lucrurile şi din alt unghi, altul decât cel cu care eram obişnuiţi. 

Universul este dinamic, aşa că nici noi nu putem sta pe loc, dacă dorim să evoluăm. Putem merge cu fluxul sau împotriva lui. Prim opţiune ne aduce multă energie şi forţă, iar ceea de a doua ne consumă multă energie şi forţă. Unde ne poziţionăm, numai noi ştim.

Pentru că, numai de noi depinde ... întotdeauna!

Să alegem să ieşim din frici, să alegem curajul şi Universul ne va premia!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu