marți, 12 februarie 2019

12.02.2019 - ziua a doua de vindecare


Vindecarea noastră nu poate continua fără a vorbi despre vindecarea mentalului, a tiparelor sale, fără a "repara fabrica de gânduri", mai ales când aceste gânduri circulă cu "viteza gândului" şi se aglomerează tocmai atunci când nu este lumea mai dragă. 

"Monkey mind" sau mintea de maimuţă este cea care ne dă cea mai mare bătaie de cap, mai ales dacă ne conectăm cu ea şi o lăsăm să ne conducă, să ia decizii în locul nostru, dacă o lăsăm să pună la colţ Sufletul şi să ignore, cu desăvârşire, intuiţia, dacă o lăsăm să facă zeci de scenarii care, la sfârșitul zilei nu ne-au produs decât un mare consum energetic şi eventual ne-au dat şi o durere de cap. Iar dacă aceste scenarii devin şi negative, atunci coborârea vibraţiei noastre este inevitabilă, reuşind, într-un timp relativ scurt, să atragem, asemenea unui magnet, pe principiul rezonanţei, o serie de evenimente şi situaţii tot de vibraţie joasă, adâncindu-ne şi mai mult starea.

Ce înseamnă vindecarea mentalului? Însemnă să-l aducem într-o formă de echilibra în care să se manifeste partea sa creativă şi care să ne ajute să evoluăm. Înseamnă să-i facem upgrade la nivelul nostru de vibraţie astfel încât să accepte acel nivel şi să lucreze în acea vibraţie, nu să caute, cu prima ocazie, să ne reducă vibraţia pentru că cea ridicată nu era pe placul lui. Înseamnă, la propriu, să facem curăţenie în interiorul său, să renunţăm la tipare vechi, la scheme de gândire limitative, tocmai pentru a-l putea ajuta să poată crea tipare noi, care să ne ajute. Înseamnă să ne devină partener, nu duşman.

Suntem într-o zi de opt, ca vibraţie, ceea ce înseamnă curaj, iar acest curaj îl putem manifesta astăzi prin ceea ce scriem, prin ceea ce desenăm, pictăm, creăm, pentru că avem un puternic tipar de creativitate, iar exprimarea sa este puternic susţinută de către Univers.

Mai ales în zona scrisului, să avem curajul să dăm informaţia mai departe, să ne asumăm rolul de canal de comunicare între Univers şi ceilalţi, fără a ne teme de ceea ce vor crede ceilalți de informaţiile pe care le dăm mai ales dacă aceste informaţii ne sunt transmise de către Univers.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu