miercuri, 27 februarie 2019

27.02.2019

Astăzi s-ar putea să ne trezim că sărim de la o stare la alta, de la o dispoziţie la alta, într-un timp foarte scurt. Este posibil să nici nu ne dăm seama de acest lucru, dar va fi destul de derutant pentru cei din jurul nostru care nu vor ştii ce să mai creadă despre noi.

Tiparul de pe centrul mandalei de astăzi este cel care este vinovat de "ţopăiala" noastră printre stările pe care le experimentăm, deoarece ne predispune la "apă şi foc", la "rugăciune şi nervozitate".

De asemenea, tot acest tipar este cel care este responsabil de modul în care scoatem la suprafaţă subpersonalităţile noastre, cele care ne dau diferitele stări prin care trecem. Să nu ne mirăm dacă, la un moment-dat comportamentul nostru seamănă cu al părinţilor noştri, pentru ca, ulterior, să semene cu cel al bunicilor. Nu suntem bipolari ci, pur şi simplu, aceste subpersonalităţi caută să ne transmită ceva, să ne comunice ceva şi numai aşa o pot face.

Vibraţia zilei este cinci, iar acest lucru ne ajută să ne păstrăm echilibrul, pentru că avem nevoie de echilibru pentru a putea utiliza acest tipar de pe centrul mandalei, într-o formă optimă pentru noi. Dacă avem de exersat un rol într-o piesă, tiparul de astăzi ne ajută foarte mult. De asemenea, ne ajută să conştientizăm modul în care ne jucăm rolul pe care l-am ales în această viaţă şi ce anume putem să îmbunătăţim la el.

Provocarea zilei de astăzi este nouă, ceea ce ne poate da confuzie, pentru că ni se pare că scăpăm lucrurile de sub control, că nu le putem gestiona. Această situaţie este amplificată şi de către mental, care se simte temător pentru că nu poate controla totul şi blochează astfel şi intuiţia să se manifeste. 

Soluţia o avem chiar pe centrul mandalei, în sensul că îl putem echilibra prin intermediul rugăciunii, scoţându-l din zona de vibraţie joasă şi curăţându-l de tiparele care rulează pe pilot automat.

Roşul de pe nivelul doi ne cheamă la acţiune, la iniţiat proiecte, la demarat acţiuni.

Să fim atenţi la iubirea de Sine, la ceea ce renunţăm pentru "binele celorlalţi", pentru ca, în final, să realizăm că lucrurile se puteau realiza şi fără ca noi să renunţăm la ceea ce ne făcea plăcere!

Să facem mişcare fizică, să ne curăţăm meridianele şi astfel să gândim mult mai clar!

Să fim atenţi la lucrurile care se doresc a fi comunicate astăzi, mai ales în scris şi să ne dăm voie să le comunicăm!

Totodată, să ne obiectivăm şi să vedem ce anume ne deranjează în relaţia cu biserica şi cu religia în care suntem sau poate chiar cu Dumnezeu! 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu