sâmbătă, 16 februarie 2019

16.02.2019 - ziua a şasea de vindecare


Dacă zilele trecute am vorbit despre vindecare comunicării directe, a modului în care ne asumăm să vorbim în faţa celorlalți şi să le transmitem informaţiile astfel, în cazul comunicării indirecte, chiar dacă este vorba tot de a transmite informaţii, lucrurile sunt diferite.

În primul rând, comunicarea indirectă presupune mult mai multă introspecţie, presupune o stare meditativă, pentru că, înainte de a se realiza, ceea ce ce comunică este creat în linişte, departe de ochii celorlalţi, iar tot acest proces de creaţie este o permanentă comunicare cu Universul. Nu degeaba pe mandala de astăzi avem mov, indicând tocmai acest aspect.

În momentul în care alegem să transmite informaţia în modul indirect (prin scris, prin pictură, desen, fotografie, muzică, dans etc.), de fapt noi devenim un canal prin care Universul se manifestă, prin care El comunică idei, vindecă oameni, stimulează creativitatea etc. De aceea, mulţi fug de acest rol, pentru că le este teamă de această legătură cu Universul, le este teamă să şi-o asume, le este teamă că nu ştiu ce se va întâmpla şi cum vor decurge lucrurile, mai ales că tiparul de astăzi de pe centrul mandalei are mentalul pe nivelul doi, iar mentalul fuge de ceea ce nu poate controla.

Ce înseamnă să vindecăm această comunicare indirectă? Înseamnă să ne folosim darurile cu care am venit şi să le punem în slujba Universului, fără a ne mai lamenta atâta: nu ştiu dacă o să fie bun pe treaba asta; nu ştiu dacă voi câştiga bani din această muncă; nu ştiu unde mă va duce în viitor; nu ştiu ce va zice lumea despre mine; nu ştiu ... Aşa este nu ştim, dar aceasta sunt doar lamentări de pe marginea, fără a căuta să începem măcar, să vedem cum este, să vedem ce provocări avem, să vedem ce ştim să facem concret şi unde mai avem de învăţat, să vedem ... 

Şi timpul trece şi misiunea nu ne-o facem şi ajungem să vedem aplicate, de către alţii, ideile care, cândva, de mult, ne-au fost transmise, dar care, datorită acestui "nu ştiu" au rămas doar simple întrebări ale minţii, fără a ajunge la rezultate concrete pentru noi. 

Lumea actuală are nevoie de poveşti actuale şi motivatoare, dar este nevoie să fie şi scrise; are nevoie de cântece frumoase, care să fie coborâte din Suflet pe CD; are nevoie de artă care să fie concretizată, nu să rămână doar în imaginaţia noastră şi lucrurile pot continua.

Orice călătorie, oricât de lungă ar fi ea, începe cu primul pas. Dacă nu îl facem, atunci, de fapt, călătoria nu a început. 

Să ne dăm voie să facem acest prim pas! De noi depinde!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu