marți, 5 februarie 2019

5.02.2019


Suntem într-o zi de vibrație zece, iar acest lucru ne aduce mult curaj şi determinare, ne ajută să ne mai depăşim din fricile pe care le avem şi, prin energia vindecătoare pe care o aduce, ne ajută să aducem vindecare în acele locuri în care avem atât de multă nevoie. 

Sunt zile în care ne mişcăm ca şi cum toate lucrurile din jurul nostru se adaptează în funcţie de nevoile noastre, iar astfel de zile ne arată că suntem pe drumul nostru, că suntem în acord cu Universul. Este ca şi cum tot ceea ce ne înconjoară ne respectă pentru atitudinea pe care o avem şi ne confirmă că ceea ce facem, facem bine.

Astăzi avem o astfel de zi, ca şi potenţial, cu condiţia să ieşim din zona temerilor noastre interioare, să vrem să lucrăm cu ele, să experimentăm, pentru că asta înseamnă, de fapt, viaţa, un mare experiment din care învăţăm, fie prin repetare, fie prin înţelegerea rapidă a lucrurilor. 

Cea de a doua condiţie este să şi dorim, iar această dorinţă să pornească din inima noastră, din Sufletul nostru şi să fie suficient de puternică pentru a trece peste toate obstacolele interioare legate de stima şi iubirea de Sine, de aceea vindecarea de astăzi ar fi bine să se îndrepte, în primul rând către Sufletul nostru, către curăţarea lui şi îndepărtarea tuturor acelor energii stagnante şi de vibraţie joasă care ne ţin Sufletul blocat şi îmbâcsit. Este necesar să-i redăm Sufletului nostru bucuria de a trăi, de a crea, de a se manifesta, pentru că numai din acea bucurie reuşim să manifestăm.

Aş că astăzi ar fi bine să ne orientăm şi către acele activităţi care ne aduc bucurie, să le şi facem şi să nu mai amânăm acest sentiment. De aceea centrul mandalei de astăzi predispune la bucurie, la joacă, la voie bună, la creaţie care să ne bucure Sufletul. Să-i dăm voie bucuriei să ne înconjoare şi să ne facem din ea un stil de viaţă, pentru că atunci Sufletul nostru este fericit şi atunci poate determina lucrurile cel mai uşor cu putinţă.

O să spuneţi că nu este uşor, iar eu o să vă spun că nu este nici imposibil. Suntem prizonierii unor tipare care, în acest moment, este posibil să fie pe placul societăţii actuale, dar în niciun caz nu sunt pe placul Divinităţii, pentru că Dumnezeu nu ne-a trimis aici să fim supăraţi şi trişti mereu, iar depăşirea acestor tipare se face de către fiecare în parte, câte puţin în fiecare zi până când ajungem să devină o permanenţă. Da, fericirea poate deveni o permanenţă, dacă ne dorim acest lucru.

Să dăm voie şi artistului din noi să iasă la suprafață, să se joace cu formele, cu culorile, cu materialele etc. astfel încât să se exprime cât mai bine şi să exprime trăirile pe care le avem în Sufletul nostru. Nu se ştie niciodată cine va beneficia de energia vindecătoare a creaţiei noastre şi cum îl/o va ajuta. Important este ca noi să dăm voie acestei creaţii să existe.

Galbenul de pe nivelul doi ne provoacă la acţiune şi ar fi bine să fie una proactivă, care să pornească de la noi şi mai puţin una reactivă. Avem provocarea lui cinci astăzi, aşa că dacă dorim să fim în echilibru este necesar să facem şi ceva mişcare fizică, să ne mai deblocăm meridianele, mişcare pe care o putem transforma într-un joc frumos şi care să ne aducă mai multă bucurie.

Avem de trecut peste mental şi astăzi, mai ales în privinţa tiparelor care ne ţin într-o stare de teamă permanentă, fără o cauză anume. Să nu uităm că avem rugăciunea alături de noi şi putem astfel domoli un mental care s-a aprins prea tare.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu