sâmbătă, 2 februarie 2019

2.02.2019


Cine suntem noi şi care ne este identitatea? Suntem independenţi în gândire şi acţiune sau simţim nevoia să fim coordonaţi sau aprobaţi mereu de cineva? Suntem preocupaţi să facem lucruri şi pentru noi sau căutăm să  mulţumim pe toată lumea? Mergem pe drumul nostru sau îi însoţim pe alţii pe drumul lor, abandonându-l pe al nostru?

Suntem în cea de a doua zi a celei de a doua luni din an, iar această combinaţie ne aduce o dublă provocare pe doi şi ne scoate la suprafaţă toate metehnele pe care noi le experimentăm în acest sens.

Mai multe informaţii despre provocarea lui doi le găsiţi aici unde, zic eu, am acoperit bine acest subiect. 

Astăzi, în schimb, avem, comunicarea indirectă pe nivelul doi, iar ea vine să ne ajute să ne exprimăm mai bine toate temerile noastre interioare. Şi, pentru că tot este o zi de odihnă, am putea să luăm o foaie de hârtie şi un pix şi să căutăm să dăm un răspuns sincer la întrebările de mai sus, asta dacă nu cumva ne deranjează ceea ce scriem acolo. Numai făcând o radiografie reală a noastră, nici prea indulgentă, dar nici foarte acuzatoare, numai aşa putem să vedem cum anume funcţionăm şi dacă, în realitate, nu cumva noi suntem cei care cedăm controlul şi puterea personală, numai că le cedăm în faţa altor oameni pe care noi singuri îi punem deasupra noastră, prin faptul că ne desconsiderăm prea mult.


Suntem într-o zi de vibraţie şapte, care ne cheamă la stabilirea limitelor noastre energetice, la strângerea energiei în jurul nostru tocmai pentru a putea să fim mai puternici în manifestarea acţiunilor noastre. Înseamnă, totodată, să ne luăm înapoi energia de acolo de unde am cedat-o de bună voie, crezând că alţii ne sunt superiori, iar noi nu avem altceva de făcut decât să-i ascultăm orbeşte.

Şi, pentru că suntem în luna a doua, care coloristic înseamnă albastru închis şi care are legătură cu credinţa, o provocare a noastră de astăzi este tocmai credinţa că noi putem mai mult, că putem să ridicăm capul de acolo de unde l-am plecat şi să ne vedem de drumul nostru, pentru că cu capul plecat nu putem vedea nimic înainte, ci numai în jos.

Este o combinaţie interesantă de provocări care ne poate ajuta să conştientizăm lucruri şi să ne ridicăm pentru a putea vedea înainte, pentru că numai dacă vedem înainte ne putem redobândi direcţia pe care simţeam că am pierdut-o.

Avem mentalul pe nivelul doi, dar şi roşu în colţurile celui de al doilea mental, iar această configuraţie ne cheamă la calm, pentru că riscăm să aruncăm mentalul în negativitate şi depresie. În schimb, am putea să ne concentrăm pe creativitate şi pe modul în care o putem manifesta.

De asemenea, nişte mişcare fizică ne-ar fi foarte folositoare şi ne-ar ajuta să trecem peste comoditate şi să reducem din tensiunile interioare.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu