marți, 19 februarie 2019

19.02.2019


Încheiem aceste ciclu de vindecare început pe data de zece, bineînţeles, tot cu vindecare, pentru că astăzi este o zi de bilanţ a modului în care am reuşit să armonizăm energia vindecătoare cu celelalte aspecte ale noastre care aveau nevoie de ea. 

Este posibil ca, de multe ori, tiparele în care stăm să fie atât de adânc înrădăcinate încât noi să credem că ceea ce trăim noi este adevărul, este starea normală şi astfel să nu vedem dezechilibrele în care stăm şi datorită acestei situaţii noi nici nu dăm voie energiei vindecătoare să ne ajute, să ne echilibreze. Cum am putea să facem aceste lucru dacă noi percepem ca echilibrată, situaţia dezechilibrată în care suntem? 

De aceea, astăzi, ca şi în urmă cu zece zile, avem pe nivelul trei o combinaţie între mental şi Suflet, o întrepătrundere a acestor două aspecte ale noastre care, pentru a ne ajuta în evoluţia noastră, ar fi bine să fie în echilibru. De ce este necesar acest echilibru? Pentru că atunci când mentalul este mai sus decât Sufletul nostru, el face multă gălăgie, asemenea unei gorile care îşi strigă teritorialitatea cât poate de mult, iar în această gălăgie el nu face altceva decât să amplifice tiparele pe care le manifestă, fără a sta să se întrebe dacă aceste tipare sunt bune sau nu.

În momentul în care mentalul şi Sufletul sunt în echilibru, atunci ne dăm voie să primim intuiţii, ne dăm voie să ascultăm şi punctul de vedere al Universului şi atunci vom fi atenționați cu privire la tiparele pe care le avem şi care nu sunt bune pentru noi.

Suntem într-o zi de vibraţie şase, care ne aduce introspecţie, ne aduce putere de rugăciune şi meditaţie şi care ne ajută să valorificăm şi mai puternic energia vindecătoare. Meditaţia şi rugăciunea ne ajută să calmăm mentalul şi să primim mesajele pe care Universul ni le trimite, iar calmarea mentalului ne permite acceptarea energiei vindecătoare care ne înconjoară.

De asemenea, vibraţie zilei, ne ajută să trecem şi peste provocarea zilei de astăzi, transformând fricile noastre adânci în acţiuni concrete, făcând exact ceea ce ne era teamă să facem. 

La tot acest tablou mai avem şi provocarea iubirii de Sine, cea care ne motivează (sau nu) în tot ceea ce facem pentru noi înşine.

Să ne dăm voie să primim informații, să ne lăsăm ghidaţi să facem schimbări, deoarece pentru noi le facem, pentru noi şi evoluţia noastră. Asta dacă ne dorim această evoluţie.

De noi depinde! Întotdeauna!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu