vineri, 8 februarie 2019

8.02.2019


De-a lungul vieţilor noastre anterioare, am trăit prin diverse religii, unde am învăţat despre diversele divinităţi ale acelor religii, precum şi despre un Dumnezeu sau Creator mai mult sau mai puţin prietenos, ca să folosim un eufemism.

Şi, peste această imagine, am pus altele şi altele, pe principiul rezonanţei, ajungând să creăm, în interiorul nostru, o imagine a unui Dumnezeu dur, de care trebuie să ne temem şi, faţă de care, dacă greşim, vom fi aspru pedepsiţi.

Şi continuăm să mergem cu ceastă imagine în faţa ochilor şi nu căutăm să o schimbăm deloc, cu toate că Dumnezeu, cel adevărat, de data asta, caută să ne ajută să trecem peste acea imagine, caută să ne ajute să o ştergem de la nivel de Sine şi caută să ne ajute să distrugem toate tiparele negative pe care le avem relativ la relaţia cu El şi cu Universul.

Şi, dacă el caută să facă acest lucru şi să ne ajute să ne îndreptăm, atunci noi de ce nu căutăm să lucrăm, împreună cu El la vindecarea noastră? Poate pentru că nu credem cu adevărat în ceva ce nu vedem? Dar poate ne-am dat voie să-l vedem? Sau ne-am uitat cu ochiul cu care să-l şi vedem?

Rugăciunea, atâta timp cât nu trece prin inimă, locul în care Îl putem întâlni pe Dumnezeu, nu este altceva decât un text citit ca să bifăm că ne-am rugat şi că ne-am făcut o datorie de buni creştini. Dar când oare vom avea curajul să-I şi adresăm întrebări la care să primim răspuns? Când oare vom ieşi din schema fricii de Dumnezeu şi vom trece în zona iubirii lui Dumnezeu? Când vom începe oare să avem un dialog? Pentru că, lipsa de dialog, în niciun caz nu porneşte de la El.

Şi, cea mai dură întrebare pe care, cu siguranţă, nu avem curaj să de-o adresăm: Cât credem cu adevărat în El şi în existenţa Sa?

Suntem într-o zi cu provocare pe opt, pe fricile noastre, iar dacă ne-am adresa întrebările de mai sus poate am începe să eliminăm, treptat, din cele legate de El, mai ales că El este lângă noi şi caută să ne ajute permanent să ne schimbăm relaţia cu El.

Să dăm voie curajului interior să iasă la suprafață şi Sufletului să se manifeste şi să ne fie ghid, pentru că el, Sufletul nostru, este parte din Dumnezeu şi are acolo, în interior, toate răspunsurile.

De noi depinde ... astăzi şi întotdeauna!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

2 comentarii:

  1. \Extraordinar !!!! Multumesc in numele tuturor celor care au ramas pe ginduri sau celor care au ramas impeitriti la citirea acestor adevaruri. Mersi

    RăspundețiȘtergere