miercuri, 20 februarie 2019

20.02.2019


După decada care tocmai s-a încheiat şi care ne-a pus faţă în faţă cu părţi ale noastre pe care le avem de vindecat, făcându-ne să conştientizăm anumite aspecte care nu erau tocmai în regulă, astăzi primim energia creatoare pentru a ne ajuta să începem lucruri noi.

Este ca o binecuvântare care vine după această perioadă de vindecare, care nu a fost una tocmai uşoară prin prisma faptului că a scos la suprafaţă lucruri care nu ne plac şi pe care le-am ignorat crezând că astfel o să treacă de la sine.

Spuneam că este o binecuvântare pentru că acum lucrăm cu "cărţile pe masă", în sensul că ştim acum care ne sunt punctele slabe, chiar dacă nu le-am acceptat în totalitate, dar le-am identificat, iar acest lucru ne permite să ne asumăm alte lucruri în viaţa noastră, ne permite să ne lărgim orizonturile şi să avem mai puţine frici.

Pentru astăzi, avem provocarea lui doi şi vibraţia zilei pe şapte. Pentru a putea să gestionăm corect energia creatoare de pe centrul mandalei, este nevoie, în primul rând să ne refacem limitele, să ne ocupăm şi de aura noastră, să o ajutăm să se reîntregească - am explicat în alte postări cum se face acest lucru. Pe de cealaltă parte, este nevoie să fim atenţi la gândurile negative, mai ales la adresa noastră, pentru că dacă ne dăm voie să stăm în ele, aşa riscăm să petrecem întreaga zi. Este nevoie să ne întoarcem către noi înşine, să ne obiectivăm cu privire la ceea ce gândim, să punem accentul mai mult pe auto-control.

De asemenea, este nevoie să vedem unde anume nu avem încredere în noi înşine şi tindem să dăm mai mult credit altor persoane, să le vedem mult frumoase, mult mai deştepte, mult mai bogate, mult mai ... decât ne vedem pe noi înşine. Ar fi bine să ieşim noi înşine din acest tipar negativ pentru că, la un moment-dat, Universul ne va arăta şi o altă faţă a acelor persoane tocmai pentru a vedea că nu era nevoie să le urcăm pe piedestalul pe care le-am urcat, iar acest lucru s-ar putea să ne bulverseze foarte mult.

Este timpul, pentru că tocmai am trecut printr-o perioadă de vindecare, să ne apreciam mai mult şi să ne valorizăm mai mult, iar astăzi am primit toată acestă energie creatoare pentru a o pune la treabă în folosul propriei nostre creşteri, pentru a o folosi în condiţiile unui nou Eu, bazat pe mai puţine frici şi pe multă iubire şi stimă de Sine.

Să trecem peste lene şi comoditate astăzi şi să lucrăm la proiectele noastre, oricât de fanteziste le-ar părea unora!

De asemenea, să ne dăm voie să vedem adevărul, oricât de dur ni s-ar părea, pentru că numai aşa putem lua decizii corecte!


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu