sâmbătă, 9 februarie 2019

9.02.2019


"Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi." (Evanghelia după Ioan, cap. 9, ver. 32)

Despre adevăr vorbește, în principal configuraţia mandalei de astăzi, pentru că în lumina adevărului cad toate iluziile, iar situaţiile sunt văzute în adevărata lor configuraţie şi energie. La fel este şi cu oamenii.

Universul înseamnă adevăr, iar atunci când noi alegem adevărul, de fapt, alegem că rămânem într-o legătură permanentă cu Universul, iar în acel moment vom putea să vedem adevărul peste tot, chiar şi acolo unde alţii caută să-l ascundă, pentru că simţim imediat energia negativă a minciunii, simţim imediat că acolo se caută să se ascundă adevărul. Interesant este că simţim imediat şi pe oamenii care se mint pe ei înşişi şi, pentru că fac acest lucru de foarte mult timp, nu mai ştiu care este aderărul şi care este minciuna.

Mandala de astăzi ne pune faţă în faţă cu tot ceea ce noi consideram, până în prezent, a fi adevăr, tocmai pentru a ne ajuta să înţelegem situația în care suntem şi ce anume ascundem de noi înşine, ce anume nu ne dăm voie să vedem, să înţelegem, să spunem, ce anume am înţeles greşit, în viaţa acesta sau în cele anterioare, pentru că, dacă vrem să mergem mai departe, o putem face numai prin prisma adevărului. Cele două nivele de turcoaz de pe mandală ne arată că a venit momentul să vedem lucrurile în lumina adevărului.

De asemenea, cele două nivele de verde care însoţesc turcoazul vin să ne aducă suficientă iubire de Sine să putem renunţa la dulcea iluzie în care am stat până acum, pentru a accepta adevărul şi pentru a ne construi evoluţia pe seama lui.

Să cerem Universului să ne ajute să vedem acele zone ale noastre unde ne minţim că lucrurile sunt într-un anumit fel, mai ales acolo unde noi ne-am obişnuit atât de mult cu această situaţi încât nu mai putem vedea adevărul, cu toate că simţim cumva, în Sufletul nostru, că lucrurile nu sunt chiar aşa roze. Să cerem, de asemenea, Universului, să ne ajute să vedem lucrurile şi din alt punct de vedere, pentru că, în acest fel, vom avea o astfel de înţelegere a lor.

Şi, dacă vom face pace cu adevărul şi-l vom accepta în viaţa noastră, oricât de răscolitoare va fi energia sa, atunci vom putea să vorbim şi celorlalţi despre el, pentru că astăzi suntem mult mai comunicativi, ne găsim mult mai uşor cuvintele şi, atâta timp cât rămânem centraţi în adevăr, vom putea produce schimbări în interiorul celor cărora ne adresăm, chiar dacă, iniţial, s-ar putea să respingă informaţiile noastre. Atâta timp cât noi le-am dat, ele vor acţiona, treptat şi vor produce anumite declicuri în interiorul celorlalţi, ajutându-i să vadă adevărul şi să renunţe la iluziile pe care şi le-au creat sau în care au acceptat să intre.

Să ne lăsăm ghidaţi de intuiţie pentru că ne aduce o înţelegere puternică a lucrurilor şi ne poate ajuta să evoluăm.

Numai de noi depinde ... întotdeauna!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu