luni, 11 februarie 2019

11.02.2019 - ziua 1 de vindecare

Nu întâmplător, prima zi de vindecare începe cu iubirea, deoarece, pentru a se putea realiza vindecarea, este nevoie, în primul rând ca noi să ne dăm voie, ca noi să acceptăm această energie care ne face bine, este nevoie ca noi să dorim să ni întâmple acest lucru. În concluzie, este nevoie de iubire de Sine, pentru că dacă noi nu ne iubim pe noi înşine, nu putem avea pretenţia de la cei din jur să o facă. Nu putem acuza pe cineva că nu ne iubeşte, atâta timp cât noi nu o facem, pentru că, de fapt, persoana de lângă noi, stând în câmpurile noastre, nu face altceva decât să "citească" energia noastră, iar dacă această energie se concentrează pe faptul că noi nu merităm lucruri frumoase, că nu merităm să fim iubiţi, că nu merităm ... etc., atunci cel/cea de lângă noi exact aceste lucruri va simţi şi, chiar dacă la început va face contra lor, în sensul că ne va da tocmai aceste lucruri, cu timpul, prin armonizare, va începe să manifeste fix energia pe care noi o proiectăm în jurul nostru. Asta ca să nu ne mai întrebăm de ce persoana de lângă noi ne tratează într-un mod care nu ne place.

Numerologic, ziua de astăzi stă sub vibraţia lui şapte şi provocarea lui unsprezece. Soluţia acestei zile, precum şi a reuşitei acestei perioade de vindecare, este chiar în vibraţia zilei de astăzi, pentru că ea ne cheamă să ne întoarcem către noi înşine, către crearea limitelor noastre în interiorul cărora să ne dezvoltăm, ne cheamă să ne întoarcem către noi înşine, pentru că numai aşa putem ştii cine suntem cu adevărat.

Şi, pentru cei care însă mai au dubii, pentru cei care au abandonat practica spirituală pe motiv că "nu dă rezultate" (a se citi - nu dă rezultate în cele cinci zile în care am practicat şi în care vroiam să înțeleg totul şi să rezolv toate greşelile din viaţa aceasta, plus pe cele pe care le-am făcut în toate vieţile anterioare), dar şi pentru toşi ceilalţi care vor o modalitate concretă de dezvoltare personală, primul lucru pe care îl avem astăzi de făcut este lucrul cu şi pe aura noastră, care este zidul nostru de protecţie faţă de exterior şi care ne poate ajuta să ne dezvoltăm în interior, să primim mult mai uşor "loviturile" din afară, dar care se sparge foarte uşor la tot ceea ce vine dinăuntrul nostru.

Aşa că dacă ştim Reiki, Prananadi sau Radiestezie, pur şi simplu concentrăm energie pe aura noastră. Dacă ştim Yoga, facem asane pentru corpul şapte, iar dacă nu ştim nimic, atunci ne relaxăm cincisprezece minute şi ne vizualizăm îmbrăcaţi într-un cocon de lumină care devine din ce în ce mai strălucitor şi care ne reface aura noastră. Provocarea noastră este să reuşim să facem această tehnică pentru cel puţin patruzeci de zile de astăzi înainte. Parcă şi aud o întrebare: În fiecare zi? Nu mâncăm în fiecare zi? Nu mergem la toaletă în fiecare zi? De ce nu ne-am ocupa şi de noi, cel puţin 15 minute, în fiecare zi? În asta se vede iubirea de Sine, în cât de mult dorim să ne ocupăm de noi, mai ales făcând ceva ne poate ajuta să ne dezvoltăm mai mult.

Reuşind să ne refacem corpul şapte, aura noastră, toate celelalte corpuri energetice se vor îmbunătăţi, iar procesul de vindecare curge într-un mod armonios.

Şi, dacă tot ne refacem Sufletul şi aura şi toate celelalte corpuri ale noastre se îmbunătăţesc, atunci vom trece şi peste provocarea lui unsprezece de astăzi şi vom putea să privim lucrurile în ansamblu, să le înţelegem mult mai bine.

Pe de altă parte, o plimbare prin pădure sau parc ne-ar ajuta să ne curăţăm mult mai bine Sufletul, mai ales dacă şi îmbrăţişăm un copac. 

Una dintre provocările noastre de pe mandala de astăzi este tocmai adevărul şi realitatea, aşa că să nu ne mirăm dacă anumite situaţii se desfăşoară în alt fel decât eram obişnuiţi până acum sau anumite persoane îşi arată o altă faţă, pentru că este momentul să vedem adevărul şi să dăm la o parte iluziile.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu