duminică, 17 februarie 2019

17.02.2019 - ziua a şaptea de vindecare


Continuăm periplul nostru prin cele zece zile de vindecare pe care le-am primit în această perioadă şi ajungem la culoarea mov pe centrul mandalei, mai bine zis, la relaţia pe care noi o avem cu această culoare, dar mai ales cu energia din spatele ei, cu semnificaţia ei.

Movul semnifică înalta spiritualitate, înseamnă capacitatea noastră de intuiţie şi modul în care îi dăm voie să ne aducă idei şi ghidarea Universului, înseamnă linia telefonică directă pe care o avem cu Divinitatea. 

Mov pe mijlocul mandalei înseamnă o mare responsabilitate şi, oricât am căuta să fugim de ea, nu ne vom putea ascunde, pentru că, în interiorul nostru, vom simţi întotdeauna că avem ceva de făcut, poate chiar total diferit de ceea ce facem în prezent. Înseamnă că Universul ne cheamă să fim un far pentru cei din jurul nostru, chiar dacă acest lucru poate înseamnă distanţarea multora de noi. Nu-i nicio problemă, pentru că, la un moment-dat, în special atunci când lucrurile nu merg prea bine în viaţa lor, ne vor căuta şi vor căuta "lumina" pe care o emanăm. 

Ce înseamnă vindecarea relaţiei cu spiritualitatea? Înseamnă că ne asumăm acest dar care ni s-a dat, chiar dacă, uneori, părem mult mai ciudaţi pentru cei din jur. Înseamnă să ne lăsăm ghidaţi şi să facem voia Divinităţii chiar dacă, nu întotdeauna, înţelegem planul Divin. Înseamnă să ne introspectăm mai des, să căutăm să medităm mai des şi astfel, multe dintre problemele noastre îşi vor găsi rezolvare, multe dintre blocajele noastre se vor dizolva, iar multe dintre întrebările pe care le avem cu privire la menirea şi drumul nostru, îşi vor găsi răspuns.

După cum vedem, în jurul celor două nivele de mov de astăzi avem un al treilea, format din roşu şi roz, ceea ce arată că mintea noastră înconjoară tot acest mov, ai provocarea noastră de astăzi este tocmai trecerea peste "gălăgia" mentală. Numai prin introspecţie şi meditaţie putem să ne liniştim şi să ieşim din controlul mental, mai ales că astăzi avem provocarea lui opt, care ne poate aduce accentuarea multor frici, cu condiţia să le şi dăm voie să se manifeste. 

Să folosim rugăciunea pentru liniştirea noastră şi ieşirea din zonele de vibraţie joasă, iar apoi să folosim meditaţia pentru a coborî în interiorul nostru şi să aflăm sursa acestor frici, pentru a le putea vindeca.

Să ne lăsăm intuiţia liberă şi să o ascultăm cât mai mult astăzi, de la banala alegere a unui produs de pe raft până la lucruri mult mai complexe. Ştie Universul de ce ne transmite aceste informaţii. 

De noi depinde dacă le acceptăm sau nu!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu