luni, 18 februarie 2019

18.02.2019 - ziua a opta de vindecare


Astăzi vorbim despre vindecarea relaţiei cu munca, cu mişcarea, cu efortul fizic, cu banii, cu organizarea timpului, dar şi cu lenea, comoditatea, amânarea.

Suntem într-o zi de vibraţie cinci, ceea ce ne cheamă la mişcare fizică pentru a ne putea păstra echilibrul, aşa că dacă vrem să obţinem acest echilibru, este nevoie să ne găsim timp şi pentru a face aceste lucru.

Schimbarea stilului de viaţă al societăţii actuale, dar şi faptul că ne putem câştiga existenţa făcând activităţi care nu mai presupun prea mult efort fizic, ne-a făcut să devenim, de-a lungul deceniilor, din ce în ce mai sedentari, iar acest lucru s-a pliat foarte bine pe tiparele noastre de comoditate pe care le aveam în interior. Treptat, am cedat din timpul nostru de mişcare şi, până să ne dăm seama, am căpătat proporţii, iar acest lucru ne-a influențat total viaţa. Din păcate am realizat acest lucru numai în momentul în care am fost diagnosticaţi cu o boală care a presupus scăderea greutăţii sau când am fost nevoiţi să începem noi relaţii.

Ce înseamnă vindecarea acestui aspect? Pentru a putea răspunde la această întrebare este nevoie să plecăm puţin de la cauze. Lenea, comoditatea, amânarea sunt manifestări ale neiubirii de Sine, pentru că, în realitate, noi nu ne dăm voie să facem lucruri pentru noi, nu găsim motivaţia necesară să ne împingă să facem lucruri pentru noi şi, atunci, de cele mai multe ori este nevoie de un impuls venit din exterior, de multe ori având un impact puternic, ca să ne facă să schimbăm ceva, ca să ne împingă la acţiune. 

Mişcarea fizică este prima formă prin care începem să ne educăm, cu condiţia să păstrăm un ritm constant şi să nu abandonăm. Dar şi aici este o problemă, pentru că, de multe ori, tindem să alegem acele forme de mişcare care nu ne plac şi astfel găsim motiv să renunţăm uşor. De aceea, înainte de a face mişcare fizică, este necesar să ne stabilim foarte clar ceea ce ne place pentru a ne păstra motivaţia. 

Pe măsură ce facem mişcare fizică începem să ne organizăm din ce în ce mai bine şi începem să ne autoeducăm. Dacă reuşim să introducem şi o organizare a timpului nostru, atunci lucrurile stau şi mai bine. Este nevoie să ne analizăm timpul şi să vedem pe ce activităţi neproductive îl risipim şi cum îl putem aduce înapoi. Este o operaţiune delicată pentru că presupune, în acelaşi timp, renunţarea la tipare, iar aceste lucru poate fi făcut cel mai bine printr-o organizare foarte bună.

Aşa că, astăzi, putem să începem să ne organizăm mult mai bine timpul şi să menţinem această organizare pentru o perioadă suficientă de timp pentru a deveni un nou tipar.

Este timpul să ne găsim timp pentru a da fiecărei activităţi timp să se poată materializa. Aşa cum un pui are nevoie nevoie de un număr bine stabilit de zile pentru a ieşi din ou, aşa şi fiecare activitate are nevoie de un anumit timp pentru a fi derulată, iar acest timp depinde şi cât de repede sau încet reuşim noi să înţelegem cum stau lucrurile. A grăbi lucrurile pentru că nu am ştiut să ne acordăm suficient timp pentru o anumită activitate, nu face decât să creăm dezechilibre, fie în zona muncii noastră, fie în zona sănătăţii, de aceea este nevoie să învățăm să muncim într-un mod echilibrat.

Şi, pentru că suntem într-o zi cu provocare pe nouă, ar fi bine să avem răbdare cu noi astăzi, chiar dacă lucrurile nu ni se par chiar în regulă. Să facem lucrurile cu calm şi să ne dăm voie să primim ghidarea Universului. De asemenea, să fim atenţi la nevi şi să-i calmăm de cum îi simţim că încep să se inflameze.


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu