duminică, 3 februarie 2019

3.02.2019


Cele două nivele de mov de astăzi, prin vibraţia pe care o aduc, vin să închidă acest ciclu scurt, de la ultima lor apariţie în data de 28 a lunii trecute, dar şi să ne împingă să folosim curajul pe care îl avem, deoarece vibraţia zilei de astăzi este opt, iar acest lucru înseamnă manifestarea curajului.

Numai că, de multe ori, este mai uşor de zi decât de făcut, în sensul că da, putem sta în faţa oglinzii şi ne putem îmbărbăta şi ne putem spune fraze motivaţionale, iar acest lucru chiar va funcţiona, dar numai o perioadă, pentru că, în realitate, noi nu am confruntat frica sau fricile pe care le avem, nu le-am scos la suprafaţă pentru a le vedea mai bine în lumină, dar mai ales nu am căutat să le cunoaştem mai bine pentru a învăţa lecţia pe care ele ne-o aduc.

Zilele trecute ne-au impulsionat mai mult, prin expunerea noastră la energia comunicării indirecte, să scriem despre diversele trăiri pe care le avem, despre evenimente din viaţa noastră, dar şi despre frici, deoarece, aşa cum spuneam şi altă dată, mandalele zilelor, chiar dacă le analizăm individual, ele fac parte dintr-un plan pe care Universul îl are cu noi, iar zilele trecute scopul a fost tocmai scoaterea la suprafaţă a fricilor noastre interioare pentru a le putea vindeca şi a putea lua decizii fără să mai fim afectaţi de blocajele pe care ele le-au creat în interiorul nostru.

Curajul de astăzi ne cheamă tocmai la a lua inițiativa şi a lucra în această direcţie, pentru că una dintre fricile pe care le putem avea este tocmai frica de succes, iar fricile noastre de până acum tocmai acest lucru au făcut, respectiv ne-au împiedicat să avem succes şi, de aceea, nu am căutat să le rezolvăm. 

Nu degeaba, în colţurile celui de al doilea nivel, avem romburile de verde, care ne cheamă la iubire şi stimă de Sine, iar pentru a le putea manifesta este iar nevoie de curaj.

Avem cuminicarea verbală pe nivelul trei, ceea ce aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a ne spune punctul de vedere, cu condiţia să trecem peste tiparele mentalului negativ care caută să ne expună o serie de scenarii care mai de care mai "catastrofale" dacă nu ne "ţinem gura". Este doar o iluzie, pentru că, în final, tot noi vom avea de suferit din cauză că nu am spus ceea ce doream să spunem.

Scrisul este o altă provocare pentru noi astăzi, pentru că ceea ce nu putem comunica verbal, este bine să o facem în scris. Şi, dacă tot ne-am obişnuit să-l folosim terapeutic, poate ar fi bine să scriem astăzi despre credinţă şi despre elementele care ne fac să nu avem credinţă, fie în Divinitate, fie în noi înşine, fie într-o viaţă mai bună. S-ar putea să descoperim lucruri interesante.

În privinţa mesajului pe care Universul îl are pentru noi astăzi, acesta are legătură cu căutările noastre de a schimba lucrurile în viaţa noastră, de aceea suntem chemaţi astăzi să ne găsim momentul de meditaţie, de introspecţie, pentru a putea primi şi răspunsul pe care îl căutăm, însă este foarte important să renunţăm la aşteptări într-o anumită direcţie, pentru că aşa cum spunea şi Iisus „Împărăţia lui Dumnezeu nu vine în aşa fel încât să vă izbească privirile. Nu se poate zice: „Uite-o acolo!” căci Împărăţia lui Dumnezeu este înlăuntru vostru” (Luca 17.20-21). Aşa că, dacă îndrumarea Universului nu este în forma în care o aşteptam noi, nu înseamnă că ea nu este deloc.

Să ne fie de folos!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.


#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu