marți, 26 februarie 2019

26.02.2019

Mentalului nostru i se oferă o mare şansă la vindecare astăzi, cu condiţia să ne şi dorim acest lucru.

Avem deschiderea spre a afla modalităţi prin care să ne vindecăm mentalul, să îl echilibrăm, dar acest lucru presupune ca şi noi să avem deschiderea necesară pentru a primi toate aceste informaţii, dar şi dorinţa de a le aplica concret pentru a începe să ne schimbăm.

Avem multe tipare care ne ţin blocaţi în aceleaşi scheme de gândire şi ne mirăm de ce nu putem ieşi din ele şi nu facem lucrurile în alt fel. Nici nu putem până când nu schimbăm modul în care facem lucrurile. 

De aceea, energia zilei de astăzi ne provoacă să ne identificăm acele scheme de gândire pe care le avem şi să începem să le inventariem. Cum putem face acest lucru? Avem două metode: o dată observându-ne pe noi şi fricile noastre şi modul în care am reacţionat la aceste frici, iar cealaltă metodă este să-i întrebăm pe cei din jurul nostru, numai că aici este nevoie să fim atenţi pe cine întrebăm pentru că, fie nu ni le spun, fie ni le accentuează foarte mult. Am putea foarte bine să începem cu prima metodă şi, după ce am definitivat de inventariat toate aceste scheme, o putem completa cu cea de a doua.

În continuare este nevoie de acţiune, dar mai ales de acţiune constantă, pentru că dacă vrem să creăm obiceiuri noi, atunci numai lucrul zilnic la ele ne educă mentalul să le primească şi să le accepte. Să nu uităm că avem nevoie de patruzeci de zile neîntrerupte de lucru la noile obiceiuri şi tipare pentru a le crea o bază, iar pentru a se fundamenta la nivelul mentalului nostru, în final, avem de lucrat 120 de zile (o sută douăzeci de zile). Vi se pare mult? Dar cum vi se pare că trăim de ani întregi (nr. de ani * 365 zile/an) în care mestecăm la aceleaşi tipare şi în care nu se produce nicio schimbare. 

Un tipar negativ odată schimbat ne poate ajuta să schimbăm şi alte tipare, ne poate ajuta să transformăm viaţa noastră în moduri noi.

Universul ne sprijină in acest proces de transformare, de aceea este nevoie sa ne lăsam intuitia liberă si sa dam voie mesajelor sa ne vina si energiei sa ne ajute la vindecare.

Este nevoie sa dam drumul la creativitate astăzi, sa o lăsam sa se manifeste, dar mai ales sa o lăsam sa ne transforme mentalul, sa-l scoată din tiparele vechi si sa-l ajute sa facă un upgrade. Asa ca, dacă nu ne mai place modul in care este aranjata mobila prin casa sau chiar hainele de pe noi si vrem sa facem o modificare, este o zi potrivită pentru asa ceva.

De asemenea, dacă simțim o imbacseala la nivel mental, atunci sa luam o foaie de hârtie si culori si pur si simplu sa coloram ceea ce ne vine sau sa luam o foaie de hârtie si o foarfeca si sa începem sa ne jucam cu ea. Indiferent de ceea ce alegem este important sa ne lăsam creativitatea sa ne vindece si sa ne ajute mentalul sa se schimbe. 

Lucrurile încep cu pași mărunți, dar este nevoie sa le începem de undeva pentru a le si realiza si pentru a putea schimba ceva.

Oricare ar fi fricile noastre astăzi ele nu sunt decât tipare mentale care ne blochează, asa ca sa le mulțumim ca au iesit la suprafața si ca am ajuns sa le cunoaștem. Cu cât notam cât mai multe din sentimentele pe care le avem atunci când le experimentam, cu atat le vom cunoaște mai bine si le vom vindeca mai repede.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 


#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu