sâmbătă, 10 iunie 2017

10.06.2017

Oare ce roluri mai interpretăm astăzi?

Arhetipul zilei ne împinge, cu energia sa, către exprimarea acelor roluri care sunt în noi, dar pe care, de cele mai multe ori,  suntem tentaţi să le ascundem, ca şi cum ne-ar fi ruşine să le scoatem la suprafaţă. La nivel de Sine nu le-am integrat complet, aşa că preferăm să le ţinem ascunse şi să le manife3stăm doar în anumite ocazii care, de cele mai multe ori, nici nu depind de noi. 

Şi astfel ne trezim realizând lucrurile într-un fel şi nici nu ne dăm seama ce se întâmplă cu noi. Şi atunci, speriaţi de noua noastră atitudine, avem grijă să o închide la loc. Doamne fereşte, dacă o fi vreo posesie demonică? 😂😂😂

Şi uite aşa, doar în astfel de zile ajungem să jucăm, cu adevărat, rolul nostru adevărat, în restul timpului străduindu-ne să-l ţinem cât mai ascuns. Şi ne întrebăm apoi, retorici, de ce oare nu ne găsim locul nostru în viaţă, misiunea noastră, drumul nostru? Poate pentru că jucăm alt rol decât cel pe care îl avem de jucat. Poate pentru că jucăm mai degrabă în piesa altcuiva decât în piesa noastră, după scenariul şi regia altcuiva.

Aşadar, poate este timpul să schimbăm rolul, scena, poate chiar teatrul, să ne dăm voie să jucăm rolul nostru adevărat, cel pe care îl jucăm cu plăcere în puţinele momente în care mai reuşeşte să iasă la suprafaţă.

Astăzi, şarmul este din plin, la fel şi sexappeal-ul, de aceea este bine să vedem cum le direcţionăm. Putem fi tentaţi să manipulăm şi să minţim, mai ales pentru a ne satisface dorinţele sexuale.

Mentalul ne poate împiedica astăzi să spunem ce avem de spus, de aceea este bine să ne conectăm direct cu Divinitatea pentru a deveni un canal de comunicare.

Să fim atenţi la ceea ce facem astăzi, să fim atenţi la micile accidentări care se pot produce. Să evităm să ne enervăm şi să ne coborâm astfel vibraţia.

Să folosim rugăciunea pentru a ne menţine vibraţia ridicată şi pentru a evita astfel lecţiile mai dure.

Nu uitaţi că de noi depinde ce rol alegem să jucăm. Energia zilei ne dă curajul de a ne juca rolul nostru adevărat. Dacă de mâine încolo îl menţinem sau îl băgăm la loc, în cutie, este alegerea noastră. De noi depinde ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu