duminică, 4 iunie 2017

4.06.2017


Astăzi ne deschidem să primim informaţii noi, pe diverse căi. Important este ca noi să le lăsăm să vină şi să le primim aşa cum ne sunt transmise, fără a le limita prin intermediul mentalului. 

Este nevoie să le recepţionăm cât mai "curat" posibil şi să le dăm voie să pătrundă în structurile noastre, urmând ca apoi, treptat, să ni se reveleze conform nivelului nostru de înţelegere de la acest moment.

Să nu ne mirăm dacă, după o anumită perioadă de timp de când am primit o informaţie, înţelegem alte lucruri legate de acea informaţie şi reuşim să facem alte conexiuni, la un nivel mult mai înalt. De multe ori avem impresia că am primit informaţii noi, însă informaţia este acolo e mult timp, acum pur şi simplu am ajuns la nivelul de conştiinţă optim la care o putem înţelege, o putem integra.

O greşeală pe care o putem face este să trecem aceste informaţii numai prin filtrul mental, care, fiind limitat, nu face altceva decât să reducă acea informaţie la elementele pe care le recunoaşte, de aceea avem nevoie să lucrăm împreună cu mentalul nostru ajutându-l să se dezvolte, să se deschidă către alte moduri de primire şi prelucrare a informaţiei. Este nevoie să-l expunem la vibraţii din ce în ce mai înalte pentru a se adapta lor şi astfel poate să se adapteze cu uşurinţă, informaţiilor primite din partea Universului.

Să nu uităm de rolul muzicii clasice, care prin vibraţiile sale ajută la dezvoltarea mentalului. La fel şi cu muzica de relaxare. 

Astfel ne ajutăm mentalul să urce pe noi trepte de evoluţie. Coroborat şi cu curăţarea sa de tiparele negative, ajungem să avem un mental pe care ne putem baza în evoluţia noastră. Totul este să ne dorim şi să trecem la treabă. drumul nu este uşor, dar este plin de satisfacţii.

Să ne lăsăm intuiţia liberă astăzi şi să comunicăm mai mult cu Universul. De asemenea, să fim atenţi la ideile creative pe care le avem şi, dacă nu le punem în practică imediat, să le notăm cât mai detaliat.

Mişcarea fizică este şi ea încurajată astăzi, ajutându-ne să ne limpezim mai bine mintea.

Să evităm vorbăria excesivă pentru a nu-i plictisi pe ceilalţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu