duminică, 18 iunie 2017

18.06.2017

Cum ar fi ca astăzi să facem un experiment şi să ne dedicăm întreaga zi, că tot este duminică, pentru a crea ceva frumos?

Fiecare dintre noi are un talent să facă ceva, să deseneze, să picteze, să fotografieze, să tricoteze, să traforeze, să sculpteze, să compună muzică, să facă origami, kirigami, design de interior sau de grădină şi multe, multe altele care poate nici nu ne trec prin minte.

Este o zi foarte bună pentru exprimarea potenţialului nostru artistic, pentru a lăsa creativitatea să se manifeste prin noi şi pentru a ne manifesta astfel pe noi.

Ideea este ca fiecare dintre noi să nu dea la o parte acest acest potenţial doar pentru faptul să nu ştie să picteze sau să deseneze. Poţi foarte bine să redecorezi o cameră sau o întreagă casă doar uitându-te la ea şi lăsând inspiraţia să te ghideze. Aşa că este timpul să dăm la o parte aceste convingeri limitative şi să ne preocupăm şi de acest aspect al vieţii noastre. Pur şi simplu nu poţi să nu-ţi manifeşti creativitatea pentru că este parte integrantă a fiinţei noastre şi parte a rolul nostru de creator. A nu crea înseamnă a nega procesul creaţiei. 

Cei care creează icoane sau scene religioase primesc un sprijin energetic suplimentar astăzi.

De asemenea, astăzi avem capacitatea de a învăţa lucruri noi, de a acumula informaţii, de a descoperi lucruri pe care astăzi suntem deschişi să le vedem.

Energia vindecătoare ne sprijină şi ea astăzi şi ne ajută să ne canalizăm mai bine mentalul pe activităţile creative şi care îl pot dezvolta mai mult.

Să fim atenţi să evităm lenea, dar şi vorbăria excesivă.

O duminică cu multă creativitate să avem!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu