marți, 6 iunie 2017

6.06.2017


Comunicarea este ceva energia dominantă astăzi, şi vorbim în principal de comunicarea directă, cea în care ne asumăm contactul direct cu ceilalţi, în care ne vedem reciproc, în care spontaneitatea răspunsurilor este mult mai mare, în care manifestăm şi totodată, trecem peste teama de a vorbi.

Comunicarea directă este întotdeauna însoţită de iubire, de manifestarea ei prin intermediul cuvintelor. Nu putem face pe ceilalţi să ne înţeleagă dacă noi nu punem iubire în cuvintele noastre, dacă nu punem suflet.

De aceea, lecţia noastră de astăzi este să învăţăm să punem suflet în ceea ce spunem, să transmitem iubire atunci când vorbim şi, totodată, să lăsăm Universul să se manifeste prin noi, să transmită cunoştinţele prin intermediul nostru.

Să nu uităm că Universul este iubire, deci lăsându-ne complet în seama energiilor Sale reuşim să vorbim atât din suflet cât şi să spunem ceea ce El doreşte, nu neapărat ceea ce noi ne-am propus. De aceea, de multe ori, pornim cu ideea de a vorbi despre ceva şi ajungem să spunem cu totul alte lucruri care, analizate ulterior, s-au dovedit mult mai bune decât ceea ce aveam noi în plan.

Să lăsăm, aşadar canalul liber de comunicare cu Universul şi să ne dăm voie să primim informaţia optimă pe care o avem de transmis şi să lăsăm, totodată, energia să ne modeleze şi să ne ghideze cu privire la modul optim în care să transmitem informaţia.

De asemenea, astăzi este şi despre cuvintele  pe care nu le spunem, pe care le ţinem închise în interiorul nostru. Pe lângă dialogul exterior, astăzi avem nevoie şi de un dialog sincer cu noi înşine, în care să spunem lucrurilor pe nume, în care să spunem ce anume nu ne place la noi şi ne deranjează şi ce am dori să schimbăm. 

Doar printr-un astfel de dialog sincer cu noi înșine putem ajunge la sursa adevărată a blocajelor interioare. Este timpul să ne găsim momentul nostru de linişte şi de introspecţie şi să ne dăm voie să ne deblocăm pentru a putea merge mai departe. Este momentul să ne facem nouă înşine acest dar al eliberării din închisoarea propriilor noastre gânduri şi tipare, care ne-au ţinut blocaţi atâta timp.

Este momentul să ne dăm voie să ... trăim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu