miercuri, 7 iunie 2017

7.06.2017

Interesante provocări avem astăzi. Este nevoie să fim atenţi la ceea ce ni se întâmplă, să ne obiectivăm mai mult pentru a putea trece peste aceste provocări şi pentru a putea recunoaşte tiparele în care ne manifestăm.

Roşul din centru vine, în primul rând, să ne aducă vitalitate, să dea putere acţiunilor noastre. Pe de altă parte, vine să scoată la suprafaţa energia sexuală din noi, atât pentru a da viaţă, cât şi pentru a elibera, a o transmuta în lumină.

În special celor care încă mai sunt pustnici, chiar dacă trăiesc printre oameni, energia sexuală le aduce iarăşi provocări, în sensul că îi va urmări până când vor învăţa să nu mai fugă de ea, până când vor învăța să o folosească, până când nu vor mai considera sexul ca fiind un păcat. La urma urmei ei sunt aici şi există datorită relaţiei sexuale a părinţilor lor. Cum ar fi fost dacă părinţii lor şi-ar fi manifestat pustnicia şi ar fi fugit de energia sexuală? 😀

Roşul din centru vine şi stimulează comunicarea indirectă astăzi, ne stimulează creativitatea, ne încurajează să scriem, dar şi să creăm artă.

Dar el are şi partea lui întunecata, în sensul că ne putem primi lecţiile într-un mod mult mai dur. Ne poate scoate la suprafaţă problemele pe care le avem cu religia în care trăim, dar şi cu alte religii. Ne poate determina să fim mult mai impulsivi, atât verbal cât şi fizic, să nu mai ascultăm şi părerile celorlalţi. Ne poate crea deranjamente în zona intestinală, a aparatului digestiv. Ne poate aduce blocaje în zona banilor, mai ales dacă nu ne-am armonizat foarte bine cu ei.

Toate aceste sunt în formă potenţială şi numai dacă noi alegem să le manifestăm se pot concretiza. Ele vin, totodată, să ne arate unde mai avem de lucrat, asta dacă, bineînţeles, dorim să le vedem şi să ne schimbăm.

Cu rugăciune şi meditaţie putem trece peste partea întunecată a roşului, reuşind astfel să "stingem focul".

Mentalul este şi el alături de noi şi ne poate oferi protecţie, dacă reuşim să-l punem la treabă în folosul nostru.

Aşadar, numai de noi depinde cum lucra cu energia care ni se dă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu