luni, 26 iunie 2017

26.06.2017


La câtă energie vine astăzi în sprijinul scrisului, ar fi păcat să nu ne ocupăm de această activitate. Poate că doream de mult să găsim un motiv pentru a ne apuca de scris sau poate am început deja să scriem şi suntem în plin proces creativ. În ambele situaţii, energia zilei ne deschide mai mult către această formă indirectă de comunicare, stimulându-ne mai mult.

Totodată, Universul este alături de noi şi ne sprijină, chiar ne împinge către scris. Este o zi în care Universul vorbeşte prin noi, cu condiţia să ne lăsăm liberi şi să dăm, mai departe, informaţia aşa cum am primit-o fără a o trece prin propriile filtre mentale. La un moment-dat vom avea surpriza să vedem că lucrurile despre care am scris au sens, chiar dacă în acest moment mentalul nostru nu vede sensul lor, sens care nu întotdeauna poate fi perceput la nivelul mentalului limitat.

Să nu uităm nici de roşul din centru, care vine şi ne aduce vitalitate, ne dă un surplus de energia, ne ajută să transmutăm energia sexuală în scris, sau pentru cine se ocupă de aşa ceva, aduce inspiraţie pentru scrierea de articole sau chiar cărţi care au ca subiect sexualitate. Ea aduce şi un plus de curaj pentru cei care de scris despre acest subiect şi simt o oarecare jenă în a se exprima pe deplin.

De asemenea, roşul din centru poate scoate la suprafaţă şi anumite dorinţe ascunse la nivel de Sine, legate de sexualitate, aşa că este un bun moment să ne obiectivăm şi să vedem ce programe sau tipare sexuale avem acolo, iar odată identificate le putem modifica sau elimina. Este bine să le urmărim cu atenţie şi să vedem către ce zonă ne duc. În acest caz, falsa pudoare şi ruşinea nu-şi au locul, pentru că aceste lucruri le observăm noi pentru noi şi nu este nevoie să le spunem neapărat şi celorlalţi. Numai aşa putem ştii ce "secrete" se ascund în interiorul nostru şi cum ne afectează viaţa sexuală. Universul nu ni le scoate la suprafaţă ca să ne fie ruşine, ci ca să le rezolvăm, să aducem echilibrul.

Să fim atenţi la modul de manifestare al neiubirii de Sine şi să vedem ce anume nu dorim să facem pentru noi, ce nu ne dăm voie să primim.

De asemenea, să fim atenţi la zona digestivă.


Să trecem, aşadar, peste lene, comoditate, procrastinare sau cum mai doriţi să-i spuneţi şi să scriem, ajutând astfel Universul să comunice cu ceilalţi, în final, ajutându-ne pe noi să creştem spiritual.

Nu uitaţi că numai de noi depinde ...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu