joi, 29 iunie 2017

29.06.2017


Zi de sărbătoare astăzi, totodată o zi cu alură de singurătate, de pustnicie. Continuăm, într-un fel, ceea ce am început ieri, în privinţa izolării şi a depărtării de oameni, tocmai pentru a ne auzi pe noi, pentru a sta cu noi, pentru a ne spune nouă lucrurile pe care nu avem curaj să ni le spunem sau pentru care nu găsim timpul necesar.

Mahatma Gandhi petrecea câte o zi din fiecare săptămână în tăcere. El credea că abstinența de la vorbire îi aducea pacea interioară. În acele zile comunica cu ceilalți prin scris.

Câteodată este nevoie să ne retragem şi noi şi să stăm în tăcere împreună cu noi şi cu sentimentele noastre, pentru că astfel ne putem obiectiva şi astfel putem comunica mai bine cu Sinele nostru. Cu siguranţă, după o astfel de experienţă vom reveni cu alte sentimente şi mult mai împăcaţi cu noi înşine.

Astăzi este, totodată, şi despre bani, despre bogăţia şi oportunităţile pe care le avem  în faţa noastră şi pe care nu dorim să le "vedem". Este despre fricile noastre referitoare la bani şi la modul în care ei ne pot influenţa viaţa. Este despre schimbarea acelor tipare de sărăcie în care ne tot învârtim, fără ca măcar să ştim, plângându-ne mereu de lipsa resurselor financiare.

Este un bun moment pentru a mai scoate la suprafaţă aceste tipare şi a le elimina treptat, înlocuindu-le cu noi programe bazate pe succes, mai ales că astăzi este şi despre vindecare.

Să continuăm lucrul cu afirmaţiile, pe care l-am început zilele trecute, dar şi cu rugăciunile de mulţumire către Divinitate, care aduc în noi energia recunoştinţei şi ne ajută să urcăm pe alte trepte de vibraţie.

De asemenea, este o zi foarte bună şi pentru comunicarea directă, cu condiţia să spunem numai adevărul.

La mulţi ani de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel!


#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu