marți, 20 iunie 2017

20.06.2017


Încheiem acest periplu de patru zile în care rugăciunea a fost, sub diverse, în centrul preocupărilor noastre spirituale şi cum se putea încheia mai bine decât cu o zi de retragere din viaţa cotidiană, de reflectare la cele întâmplate.

Este o zi în care punem multe întrebări şi primi multe răspunsuri, dacă ne dăm voie, numai că toate aceste nu se întâmplă cu voce tare.

De asemenea, astăzi, facem conexiuni şi punem cap la cap toate informaţiile primite pentru a completa puzzle-ul evoluţiei noastre. 

În tot acest proces, este foarte important să nu urmărim obsesiv să înţelegem mental lucrurile pentru că mai mult ne vom bloca. Este bine să lăsăm energia şi informaţia să pătrundă la nivel de conştiinţă şi atunci vom înţelege mai bine totul.

Totodată, ar fi bine să ne deschidem mai mult în faţa informaţiilor noi, chiar dacă acestea nu sunt în concordanţă cu tiparele noastre. Să nu uităm că Universul înseamnă evoluţie, iar un tipar, mai ales dacă provine din vieţile trecute, ne evoluează prea mult, eventual se străduieşte să rămână la putere şi se adaptează, dar adaptarea lui înseamnă, de fapt, stoparea evoluţiei noastre.

Şi cum nu putem distruge tiparele vechi tot cu informaţii vechi, este nevoie să ne deschidem mai mult către informaţiile noi pe care Universul ni le transmite pentru că acolo găsim cheia la modul în care putem scăpa de tipare.

Munca este şi ea în prim-plan astăzi şi, dacă trecem peste lene, putem realiza multe activităţi. Şi în privinţa ei ies la suprafaţă tiparele din interior, arătându-ne unde greşim faţă de muncă, ațâțându-ne că ne lipseşte iubirea faţă de ea, că nu am învăţat încă să ne bucurăm în timp ce muncim.

Tot legat de muncă avem şi banii, iar tiparele legate de bani îşi fac şi ele simţită prezenţa, punând presiune pe noi până când le eliminăm şi ajungem la o relaţie de iubire cu banii.

Dacă vom învăţa sau nu lecțiile de astăzi vom vedea peste nouă zile, când configuraţia mandalei de astăzi se va repeta în mare parte.

Să evităm minciuna şi manipularea astăzi!

Atenţie la inimă ca organ şi la sentimentele pe care le nutrim. Dacă avem palpitaţii şi înţepături este un semn clar că acele sentimente nu sunt dintre cele mai înălțătoare.

 #manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu