luni, 5 iunie 2017

5.06.2017

Albastrul vine astăzi cu vibraţia sa şi domină întreaga zi, sub toate aspecte sale.

Pe de o parte, vine, alături de roşu, să scoată la suprafaţă actorul din noi, să ne evidenţieze şarmul, sexappeal-ul. Vine să ne stimuleze să ne jucăm cât mai bine posibil rolul pe care îl avem în momentul de faţă. 

Să fim totuşi atenţi ca acest
şarmul, sexappeal să nu fie folosit în manipulare, mai ales în vederea obţinerii de favoruri sexuale.

Pe de altă parte, ne pune faţă în faţă cu pustnicul din noi, cu cel care caută singurătatea, chiar dacă, de cele mai multe ori, trăieşte printre oameni, are job, familie şi copii. Ne ajută astfel să diluăm, în această existenţă, experienţele noastre de pustnic/ă din alte vieţi, aducându-ne provocări legate de relaţionarea cu ceilalţi oameni, provocări legate de bani, de câştigarea şi administrarea lor, provocări legate de sexualitate, de înţelegerea ei, provocări legate de iubirea de sine. 

Toate aceste provocări au intensităţi diferite, în funcţie de cât de mult am fugit de rezolvarea şi integrarea aspectelor enumerate mai sus.

Luat individual, vibraţia albastrului de astăzi ne conferă o putere mare de rugăciune, mai ales dacă o spunem din tot sufletul, dacă reuşim să coborâm în locul sacru al inimii noastre şi să ne rugăm de acolo, unind toţi cei trei centri energetici.

Ne mai oferă, de asemenea, putere mare în privinţa rostirii de afirmaţii pozitive, care produc schimbări la nivel de Sine şi ne ajută să schimbăm, în bine, programele pe care le avem acolo şi care ne blochează mereu.

Per ansamblu, configuraţia energetică de astăzi ne oferă posibilitatea de a îmbina, într-un mod armonios, rugăciunea cu meditaţia, ambele tehnici ajutându-ne să domolim gălăgia făcută de mental, ajutându-ne să ne creştem vibraţia şi să trecem peste orgolii şi peste provocările pe care le aduce roşul.

Afacerile sunt şi ele stimulate astăzi, mai ales dacă ne-am învăţat lecţia banilor, a beneficiilor pe care îi aduc în viaţa noastră, nu ei fiind răi în sine, ci modul în care sunt folosiţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu