joi, 8 iunie 2017

Mandala lunii Iunie 2017

Luna iunie aduce, în primul rând provocări în ceea ce priveşte religia, rugăciunea şi modul în care noi ne raportăm la ele, la modul în care le putem folosi pentru a evolua.

Aduce, în acelaşi timp, şi provocări în ceea ce priveşte pustnicia pe care mulţi dintre noi o manifestăm, în diferite proporţii, chiar dacă locuim în oraş, printre oameni. Ne scoate astfel la suprafaţă dorinţa noastră de singurătate, de a ne retrage pentru a pune ordine în gândurile şi sentimentele noastre.

Numai că "pustnicia" vine la pachet cu o seria de tipare şi programe pe care configuraţiile zilelor ni le pot scoate la suprafaţă tocmai pentru a le vedea şi a trece peste ele. Este vorba în primul rând de acceptarea sexualităţii, de înţelegerea rolului său în evoluţia noastră. În al doilea rând, este vorba de iubirea banilor şi armonizarea cu energia lor, înţelegerea faptului că nu banii sunt răi în sine, ci modul în care sunt folosiţi. Iar în cel de al treilea element component al tiparului pustnicului este reprezentat de către iubirea de Sine, mai bine bine zis, de modul în care nu o manifestăm.

În privinţa rugăciunii, aceasta este primul pas în comunicarea cu Divinitatea, evoluând, treptat, de la rugăciunea în care cerem la rugăciunea în care mulțumim. Stăpânirea rugăciunii ne duce la următorul nivel în care rugăciunea devine meditaţie. Aşa că una dintre provocările aceste luni este evoluţia de la rugăciune către meditaţie.


Realizând acest lucru dobândim suficientă lumină care să ne ajute în stăpânirea diferitelor noastre pulsiuni, ajutându-ne în acelaşi timp să le înţelegem şi să le transmutăm. Sexualitatea iese la suprafaţă luna aceasta şi se doreşte a fi transmutată, atât prin tehnicile de Tantra, cât şi prin rugăciune. De asemenea, poftele noastre, de mâncare, de băutură sau de ţigări, se pot manifesta mult mai puternic.

În privinţa comunicării, suntem provocați să spunem adevărul, să comunicăm mai mult, atât în mod direct cât şi indirect. Este nevoie să trecem peste comoditate şi să vorbim în faţa oamenilor. De asemenea, avem tot felul de blocaje în a ne exprima în scris, de aceea Universul ne-a oferit prilejul de a începe să scriem în mai multe zile din luna aceasta.

Mentalul vine şi el cu probleme lui, dar dacă îl punem să înveţe, să acumuleze informaţii noi, să scrie, atunci îl putem domoli şi îl putem aduce de partea noastră.

În privinţa mişcării, comoditatea ne îmbie la tot pasul, lecţia noastră fiind trecerea peste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu