vineri, 23 iunie 2017

23.06.2017

Poate ar fi timpul ca astăzi să ne mai ocupăm şi de noi înşine, de imaginea noastră, de modul în care ne prezentăm în faţa celorlalţi, de vestimentaţie, de coafură.

Toate acestea ca parte a iubirii de Sine pe care chiar dacă nu o avem în totalitate, cel puţin putem să o exersăm, să începem să ne facem şi nouă bucurii, să ne dorim să fim aşa cum ne simţim noi cel mai bine, fără a cere părerea celorlalţi sau fără a ţine conte de ea, dacă totuşi şi-au exprimat-o.

Dacă ieri am încălcat regulile şi ne-a plăcut, făcând astfel un prim pas spre dobândirea "independenţei", iar în urma acestei experienţe ne-a crescut stima de Sine, astăzi a venit momentul să avem grijă şi de modul în care ne prezentăm, în care arătăm, în care ne îmbrăcăm. 

Aşa că ar fi un bun moment să ne oferim o şedinţă de shopping, în care să nu ne gândim la timp şi în urma căreia să alegem îmbrăcămintea către care ni se deschide sufletul, indiferent dacă este sau nu la modă, şi indiferent de privirile celorlalţi. Este momentul să ne asumăm acest pas, chiar dacă s-ar putea ca şi noi să ne simţim puţin ciudat cu noul stil vestimentar. Este pur şi simplu din cauza faptului că zona noastră de confort nu este obişnuită cu el. Dar în câteva zile se va obişnui şi atunci o să vedem cât de bine ne simţim în ele. De noi depinde de cât de mult ne asumăm această schimbare şi cât de mult dorim să o facem.

De asemenea, este posibil să simţim nevoia unui aer nou şi în casă sau la locul de muncă, aşa că s.ar putea să ne apuce cheful de redecorat, de mutat mobila, de schimbat culorile pereţilor.

Pentru cei care au înclinaţii spre design, astăzi să fie atenţi la ideile care le vin şi să aibă lângă ei ceva pe care să-şi noteze sau să deseneze. Nu lăsaţi ideile să treacă, pentru că ele vă sunt destinate, fiecare după deschiderea pe care o are.

Avem de învăţat lucruri noi astăzi, aşa că este bine să fim receptivi la valurile de informaţii care ne parvin şi să vedem către care ni se deschide sufletul.

Dacă vorbim astăzi, dacă prezentăm sau vindem ceva, să fim atenţi la intuiţie, pentru că este posibil să primim informaţii care sunt necesare celor cărora ne adresăm, făcându-i astfel să fie mult mai receptivi la ceea ce avem de spus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu