joi, 10 mai 2018

10.05.2018


Avem o zi plină de curaj în faţă, dar să fim atenţi în ce anume investim acest curaj.

Pe de o parte, roşul de pe nivelul doi, ne aduce multă vitalitate, iar pe de altă parte, chiar şi puţină "nebunie" am putea spune, ceea ce ne poate face să ne credem mult mai puternici decât suntem şi să ne asumăm riscuri mai mari decât am putea duce.

Putem să folosim energia zilei pentru a da un impuls acelor activităţi pe care nu aveam curajul să le iniţiem, care ni se păreau prea complicate de făcut, mai bine spus, peste care am suprapus foarte multe iluzii şi temeri. Roşul de astăzi ne ajută să "ardem" aceste temeri, să le eliminăm şi să vedem astfel acele activităţi la adevărata lor intensitate.

De asemenea, energia zilei ne aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume, dând putere cuvintelor noastre. Aşa că să fim atenţi la cuvintele noastre şi la modul în care le rostim, pentru că ce energie punem în ele, aceea se întoarce. De asemenea, să fim atenţi la diplomaţie, pentru că "îmbărbătaţi" de acest curaj s-ar putea să ne comportăm mai dur.

Puterea noastră de convingere este ridicată astăzi, mai ales că este posibil să scoatem la suprafaţă anumite subpersonalităţi pe care nu le manifestăm în mod obişnuit. Ar fi indicat, totuşi, să evităm minciuna şi manipularea.

Astăzi ne putem ocupa de acţiuni de ecologizare sau de planificarea lor, de atragerea altor persoane în într-un astfel de proiect.

Florile din grădină sau din balcon vor benefica de atenţia noastră astăzi. 

Să fim atenţi la informaţiile care ne vin legate de iubirea de Sine, pentru că este posibil să avem tot felul de conştientizări, unele care pot continua de ieri sau tocmai din cauză că ieri nu le-am acordat suficientă atenţie. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu