duminică, 13 mai 2018

13.05.2018


Ce facem cu mentalul nostru astăzi este foarte important pentru modul în care se va desfăşura întreaga zi. Provocarea zilei este să reuşim să-l păstrăm în zona neutră, să fie ca o balanţă, în echilibru, fără a se apleca într-o parte sau alta.

De asemenea, la fel de importantă este colaborarea pe care el o are cu Sufletul nostru, dacă această colaborare este un pe picior de egalitate şi nu de subordonare a Sufletului faţă de mental.

Când mentalul rămâne în echilibru şi colaborează cu Sufletul nostru, atunci deciziile pe care le luăm includ şi intuiţiile pe care le avem şi pe care, chiar dacă nu ştie să şi le explice, mentalul le acceptă şi le înglobează, înţelegând astfel că există şi altceva dincolo de logica sa. 

Aşadar, dacă reuşim să păstrăm mentalul în modul echilibrat, neutru, atunci vom reuşi să accesăm partea înaltă a vibraţiei zilei, care astăzi are natură duală, de 11 sau 2. Pentru a reuşi acest lucru, pe lângă mental, avem de lucrat şi la aura noastră, la menţinerea integrităţii ei, ceea ce ne va ajuta să fim noi înşine. 

Accesarea vibraţiei lui 11 ne permite să trecem peste orice provocare pe care o întâlnim, pentru că pur şi simplu reuşim să ne ridicăm deasupra lucrurilor şi să le privim dintr-o perspectivă detaşată, astfel încât să înţelegem întregul ansamblu al situaţiei, evitând astfel să ne concentrăm doar pe o parte din ea, crezând că partea este întregul. 

Aşadar, pentru orice provocare pe care o avem astăzi, detaşarea este soluţia pentru că ea ne permite să vedem lucrurile altfel şi astfel să găsim soluţiile potrivite. S-ar putea chiar să ne trezim că venim cu soluţii total diferite, pe care nu le-a gândit nimeni până acum, un fel de gândire laterală.

Pe de altă parte, orice dezechilibru pe care mentalul nostru îl manifestă este bine să-l aducem la suprafaţă, să-l conştientizăm şi să vedem de unde provine, pentru că astfel reuşim, unul câte unul, să le vindecăm.

Comunicarea indirectă este pe centrul mandalei de astăzi şi ea vine să ne ajute să ne exprimăm ideile, indiferent de modalitatea prin care o facem. Ar fi bine să ne folosim de această deschidere, pentru că accesarea vibraţiei lui 11 se poate aduce idei noi care nu au mai fost exprimate până în acest moment, ne poate aduce multă inspiraţie şi creativitate.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu