marți, 29 mai 2018

29.05.2018

Astăzi este despre concretizat, despre demarat, despre pus osul la treabă 😀, despre muncă sub toate aspectele sale, despre organizare, despre planificare. 

Este nevoie să începem să învăţăm să planificăm, să ne gestionăm timpul, să învăţăm să punem limite, astfel încât fiecărei activităţi din viaţa noastră să i se acorde timpul necesar pentru a putea fi realizată, dar fără să ne acapareze întreaga viaţă. Din păcate, de multe ori avem tendinţa de a trece dintr-o extremă în alta, de a lăsa o activitate să ne ocupe întregul timp şi de a le neglija pe celelalte, ceea ce ne poate aduce dezechilibre, pentru că timpul pe care îl primește în plus îl ia, de fapt, de alte activităţi, iar acest lucru nu este normal, pentru că celelalte activităţi pot însemna timp liber, timp cu familia, timp de odihnă, timp pentru hobby-uri etc., lucruri care ne fac plăcere şi aduc bucurie Sufletului nostru.

Munca este nevoie să fie în legătură permanentă cu iubirea de Sine, pentru că este nevoie să ne placă ceea ce facem, ceea ce muncim, pentru că altfel devine o corvoadă pentru noi. De asemenea, este nevoie să ne obiectivăm mai mult şi să evităm să transformăm munca într-un refugiu pentru a fugi de noi înşine, dând astfel vina pe muncă pentru restul activităţilor pe care nu le putem face, a se citi nu vrem să le facem, pentru că astfel ne-ar aduce mai multă stimă de Sine.

De aceea, o parte importantă a mandalei de astăzi are în vedere verdele, iubirea, pentru că tiparul din centrul mandalei este tiparul de pustnic, iar iubirea de Sine este una dintre temele la care avem de lucrat, pe care este nevoie să învăţăm să o manifestăm din nou.

de fapt, marea noastră provocare de astăzi este să ne recâştigăm iubirea pentru munca pe care o facem, iar acest lucru poate fi destul de enervant, mai ales dacă, în prezent, nu ne place ceea ce facem, iar energia de astăzi vine să ne provoace la a găsi o soluţie, însemnând chiar renunţarea la ceea ce facem în prezent şi să demarăm altceva. Nu este nevoie să ne plecăm imediat de acolo, dar putem să facem planuri legate de o altă activitate care să ne facă plăcere, care să ne împlinească şi, când suntem pregătiţi, să facem schimbarea. 

Numai că este nevoie să trecem şi peste tiparele de comoditate, cele care ne fac să ne ataşăm prea mult de o situaţie, persoană su loc şi care ne împiedică astfel să evoluăm. Odată ce am înţeles acest lucru, ne vom da drumul să mergem mai departe, să creştem.

Putem lucra foarte bine astăzi la acţiuni de ecologizare, de protecţie a mediului înconjurător, putem face planuri în această direcţie.

Să fim atenţi, astăzi, la toate intuiţiile pe care le avem, la toată informaţia pe care o primim, pentru că acolo se găsesc ponturi pentru activitățile noastre viitoare.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu