sâmbătă, 26 mai 2018

26.05.2018

Universul ne aduce astăzi o infuzie de determinare, de voinţă, de curaj. Este un roşu mult mai diferit decât altă dată deoarece este unul atent supervizat de către Univers şi este trimis ţintit ca să aducă acel impuls de care aveam nevoie pentru a demara sau finaliza ceva.

Este ca şi cum Universul ne aduce acest "foc" şi ne spune "Uite, astăzi, ţi-am adus această energie ca să manifeşti şi voi fi şi Eu lângă tine să mă asigur că o foloseşti spre binele tău cel mai înalt!"

Nu ne împiedică nimeni să folosim şi latura dezechilibrată a lui roşu, dar scopul pentru care ni s-a dat astăzi este mai degrabă pentru a crea cu el, decât pentru a fi testaţi cum reacţionăm la el.

Aşa că, fiecare dintre noi, să se gândească bine cum anume vrea să-l folosească, în slujbă cărei activităţi vrea să-l pună, ce anume vrea să finalizeze, dintre lucrurile pe care le-a început de ceva timp sau ce anume doreşte să demareze, pentru că este un moment propice.

Să ne deschidem către ghidarea Universului şi să ne ascultăm intuiţia, să lăsăm la o parte partea cu "lasă, că ştiu eu mai bine".

Avem multă putere de creaţie astăzi, aşa că ar fi indicat să o direcţionăm către ceva, să o concretizăm. Poate începem să scriem ceva, sau să finalizăm ceva ce am început de mult. Poate dăm voie artistului din noi să se exprime, să creeze.

Avem putere de rugăciune astăzi, aşa că atunci când ne simţim împotmoliţi să ne rugăm pentru a ne schimba vibraţia şi a ieşi din acel blocaj.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu