luni, 7 mai 2018

7.05.2018

Aţi umflat vreodată o roată cu o pompă al cărei furtun era plin de găuri? Este un efort total inutil, pentru că nu se formează presiune şi astfel aerul nu ajunge la roată ci se pierde.

Cam aşa este şi cu mandala de astăzi. Provocarea noastră de astăzi o reprezintă limitele noastre, aura, modul în care ea este consolidată sau nu, pentru că o aură cu probleme este asemenea unui furtun cu găuri în el, care nu permite formarea presiunii.

Centrul mandalei de astăzi este roşu, este focul care ne poate ajuta să determinăm, să construim, dar pentru a face aceste lucru, pentru a fi eficienţi, este nevoie să reparăm "găurile din furtun", respectiv din aura noastră, pentru că odată întărită ne permite să fim mult mai puternici şi mult mai eficienţi în a determina.

Aşa că primul pas pentru a putea folosi acest foc din centrul mandalei este să ne consolidăm aura, fie prin tehnicile energetice pe care le cunoaştem, fie prin vizualizare. Pur şi simplu,, vizualizăm, în jurul nostru un dom, o bulă de lumină, care să fie cât mai puternică şi neapărat întreagă. Dacă facem acest lucru pentru 15-20 de minute, într-o stare de relaxare, atunci, cu siguranță, vom reuşi să ne consolidăm aura. Vom simţi destul de repede o stare de pace interioară, un sentiment de siguranţă, iar puterea noastră interioară va fi mult mai mare.

Abia după ce vom face acest pas, vom reuşi să ne folosim de energia zilei pentru activităţile pe care ni le-am propus. Vom reuşi astfel să ducem la bun sfârşit proiecte la care tot lucrăm de ceva timp sau, mai mult, vom reuşi să începem altele noi, pe care le avem în plan, dar din motive pe care nici noi nu ni le putem explica, nu le-am demarat.

Vom reuşi, astfel, să trecem, mult mai uşor, peste toate obstacolele, pentru că, de fapt, se schimbă modul în care noi ne raportăm la obstacole, modul în care noi le percepem. Nu le vom mai vedea ca munţi de netrecut, ci ca nişte coline abordabile. Ne va dispărea senzaţia că timpul nu ne ajunge şi vom reuşi, astfel, să ne organizăm mult mai uşor.

De asemenea, vom fi şi mult mai eficienţi la scris.

Este astfel, un mod prin care ne luăm puterea înapoi pentru a o folosi pentru misiunea noastră, dar pentru a face acest lucru ar fi bine să ieşim din starea de lene şi tărăgănare, să facem un mic efort, pe care dacă l-am face în fiecare zi, am avea mult mai multă energie şi forţă.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu