marți, 1 mai 2018

1.05.2018


1 Mai vine, cum era de aşteptat, cu muncă 😀. Este o zi foarte bună pentru noi începuturi, pentru demarat proiecte şi finalizat activităţile pe care le-am început de mult şi care este momentul să le punem punct.

Începem o lună în care provocarea principală este echilibrul, de aceea este foarte important ca, începând de astăzi, să fim mult mai atenţi la modul în care ne gestionăm timpul şi activităţile, astfel încât să nu le dezechilibrăm. 

De asemenea, oricât de tentante ar fi noile proiecte, dacă încă avem multe începute şi nefinalizate, este posibil să nu avem suficientă energie pentru a le susţine pe cele noi, atâta timp cât cele vechi sunt agăţate de noi precum cutiile de conservă după maşina celor proaspăt căsătoriţi. 

În plus, este posibil să ne trezim că, din diferite motive, la unele dintre cele începute este nevoie să ne concentrăm să le terminăm, exact în momentul în care suntem cei mai încărcaţi şi atunci totul o să ni pară ciudat şi că nu reuşim să controlăm lucrurile. În realitate, am avut suficient timp să controlăm modul în care ne-am alocat timpul, numai că noi am ales să includem, în acest timp, alte şi alte activităţi care ne-au făcut să ne depărtăm de cele început şi să le lăsăm aşa.

Din păcate, la nivel subconştient, am devenit dependenţi de adrenalina pe care ne-o dă presiunea termenelor limită şi am ajuns să împingem finalizarea proiectelor numai către zile. Oricât am dori noi să ne schimbăm, dacă nu facem schimbarea la nivel subconştient, atunci nu vom reuşi să avem prea multe rezultate concrete. Am putea, de asemenea, să facem un sport sau o altă activitate care să ne aducă mai multă adrenalină şi atunci reuşim să facem schimbări la nivelul subconştientului nostru.

Curajul ne astăzi ne ajută nu doar să demarăm, ci mai degrabă, să ne organizăm, să ne creăm un program şi să ne ţinem de, chiar dacă, din exterior, dar mai ales din interior, avem tot felul de provocări ca să nu-l respectăm. Am dovedit, cu alte ocazii, că dacă ne dorim foarte mult şi suntem dispuşi să facem efortul necesar, lucrurile se concretizează. Este momentul să facem acest lucru şi cu timpul şi programul nostru.

Banii sunt  şi ei în prim-plan astăzi şi vin la pachet şi cu provocările pe care le avem în acceptarea lor. Cu cât suntem mai atenţi la aceste provocări, cu atât reuşim să le identificăm şi să lucrăm la vindecarea lor.

Avem creativitate astăzi şi ea se va manifesta deplin pe măsură ce dăm voie Sufletului să se exprime şi să ne aducă ghidarea pe care Universul ne-o transmite.

Să fim atenţi la ceea ce mâncăm şi la luatul în greutate. De asemenea, să fim atenţi la frustrările care ne dau târcoale şi care, multe dintre ele, izvorăsc din minciunile pe care ni le spunem nouă înşine, aşa că aducerea lor în lumina adevărului le face să se dizolve.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu