luni, 14 mai 2018

14.05.2018


Nu cred că mai este niciun secret pentru nimeni care urmăreşte mandalele că în zilele cu mult mov avem mult mai multe conştientizări, că ne vin mai multe idei noi, la care nu ne-am gândit niciodată. De aceea, în astfel de zile este bine să rămânem cât mai receptivi, cât mai deschişi, să ne dăm voie să primim informaţia.

Cea mai mare problemă pe care o avem atunci când căutăm să ştim este că vrem ca totul să se întâmple repede, să aflăm imediat, fără a ne pune problema dacă noi suntem cu adevărat pregătiţi să primi aceste informaţii, dacă ceea ce aflăm ne este util în acel moment sau, din contră, ne creează mai multe probleme. Aşa că atunci când nu aflăm ceva este nevoie să ne întrebăm, ce anume avem de curăţat? Sau ce anume avem de învăţat înainte, pentru a ne putea ajuta să "digerăm" mai uşor celelalte informaţii.

De asemenea, informaţiile pe care le primim este nevoie să fie conştientizate, iar pentru a face aceste lucru avem nevoie să ne decuplăm puţin de la tumultul zilnic şi să ne dăm voie să ne liniştim, să medităm, pentru că altfel nu suntem decât nişte căutători permanenţi de informaţie, dar care nu ajung să o valorifice. Cred că fiecare s-a confruntat cu situația în care ne-am culcat seara cu o problemă în cap, iar dimineaţa ne-am trezit cu soluţia. A fost nevoie de acea perioadă de somn în care ne-am liniştit şi care a permis soluţiei să fie conştientizate.

Movul de astăzi, de pe centrul mandalei, ne provoacă la echilibru, la găsirea soluţiilor pentru a aduce echilibrul în viaţa noastră, iar dacă suntem puţin atenţi şi ne dăm voie să ne relaxăm, vom primi chiar soluţii pentru a ne putea găsi acest echilibru. Dar, cum spuneam mai sus, depinde de noi cât de deschişi suntem în faţa acestor soluţii. Ce este nevoie să mai schimbăm la noi pentru a le putea accepta, ce mai este nevoie să mai învăţăm pentru a le putea aplica?

Receptivitatea noastră de astăzi este strâns legată de modul în care mentalul nostru este dispus să primească aceste informaţii, de cât de mult se teme sau nu că îi vor submina puterea pe care crede să o deţine. Aşa că, dacă astăzi nu reuşim să ne găsim un moment de meditaţie, atunci să vedem ce anume din noi se opune informaţiei pe care o avem de primit. Puţină rugăciune nu ne-ar strică şi, totodată, ar ajuta mentalul să se echilibreze.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu