miercuri, 2 mai 2018

2.05.2018


Chiar dacă energia vindecătoare este prezentă astăzi pe centrul mandalei noastre şi chiar dacă ea vine să ne ajute la nivelele noastre profunde, totuşi provocarea noastră de astăzi este să lăsăm această energie să ne ajute, să o lăsăm să ne vindece şi să ne echilibreze.

Este posibil să nu înţelegem anumite lucruri, pentru că mentalul negativ este provocarea noastră de astăzi şi atunci vrem explicaţii logice pentru tot ceea ce ni se întâmplă, iar tot ceea ce ne înconjoară poate fi misterios pentru noi.

Răspunsul nu-l vom afla în niciun caz din locul în care suntem, adică din mijlocul mentalului nostru, pentru că acolo, acum, este o mică nebuloasă, iar soluţia este să ieşim de acolo şi să-l ajutăm să se calmeze.

Mişcarea fizică, dar şi rugăciune, ne ajută astăzi să lucrăm la calmarea mentalului nostru, la aducerea sa în parametri optimi şi într-o stare care să dea voie energiei vindecătoare de astăzi să se manifeste, chiar dacă nu ştie cum se întâmplă acest lucru.

Ar fi bine să ne ocupăm astăzi şi de aura noastră, să avem grijă să fie întreagă pentru că astfel ne permite să avem mai mult curaj şi să gestionăm mult mai uşor tot ceea ce vine din exteriorul nostru, fără a ne speria.

Să fim atenţi la stările de nervozitate, care pot apărea din teama noastră interioară. Cu cât conştientizăm mai mult această teamă şi faptul că este o iluzie, cu atât vom trece mai uşor peste ea.

Să avem grijă şi de Sufletul nostru astăzi pentru că prin el se poate manifesta energia vindecătoare de astăzi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu