marți, 1 mai 2018

Mandala lunii Mai 2018


Fiecare lună din an reprezintă o provocare peste care avem de trecut, din care avem ceva de învăţat. 

Ele vin ca o oglindă să ne arate aşa cum suntem noi, cu defectele şi calităţile noastre. Important este ca noi să le vedem ca pe nişte oglinzi şi nu ca pe nişte lucruri care să ne chinuie pentru că Universul nu avea ceva mai bun de făcut şi se plictisea.

Luna a cincea aduce provocarea echilibrului. Ea ne aduce provocarea corpului fizic. Este posibil să ignorăm nevoile sale și nu aveți grijă de el. Poate că ne răsfățăm mâncând prea multă mâncare și fără să facem exerciții suficiente sau ne forţăm prea tare corpul şi nu ne odihnim suficient. De asemenea, este posibil să avem dificultăţi în a păstra un echilibru intern, ceea ce poate duce la dezechilibru în toate domeniile vieții noastre. S-ar putea să ne fie dificil să acordăm suficient timp și energie pentru diferitele părți ale vieții noastre - timpul personal, timpul de afaceri, timpul familiei, timpul social, exercițiul fizic, odihna, hrană etc. De asemenea, putem fi reticenți în a împărtăși ce știm cu alte persoane. 

Nu este obligatoriu ca toate aceste să se întâmple, dar în funcţie de rezonanţele pe care le avem, ne putem confrunta cu unele sau altele dintre ele. 

Este nevoie să facem mai multe exerciții fizice luna aceasta, dar mai ales să facem exerciţii de voinţă, pentru a putea trece mai repede peste comoditate, peste lene. Este posibil să manifestăm comoditate tocmai faţă de acele activităţi care erau pentru propria noastră dezvoltare personală, pentru că luna mai vine cu provocări în ceea ce priveşte stima de Sine şi iubirea de Sine.

Dacă vom reuşi să acceptăm faptul că merităm să ni se întâmple şi lucruri bune, atunci vom da voie sufletului nostru să se manifeste mai mult şi vom putea accesa mult mai bine ghidarea şi sprijinul Universului, cu care comunicăm, cel mai bine, la nivelul Sufletului.

De asemenea, luna aceasta vom reuşi mai mult să ne stabilim limitele şi să nu ne mai lăsăm atraşi în tot felul de activităţi care nu ne dezvoltă, dar care îi dezvoltă pe alţii. 

Este totodată, o lună în care este bine să fim atenţi la minciună, dar mai ales la ceea ce ne minţim singuri. A venit momentul să dăm la o parte acest văl pe care singuri ni l-am creat şi să vedem realitatea aşa cum este ea. Vom avea astfel o solidă bază de la care să pornim.

Iar dacă vom reuşi să depăşim comoditatea, poate vom reuşi să terminăm şi cartea pe care o aveam de scris sau articolul pe care îl aveam de publicat.

Spor să avem şi multe conştientizări benefice!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu