vineri, 18 mai 2018

18.05.2018


Ne jucăm şi noi puţin astăzi? Avem o zi plină de creativitate, de voie bună, de joc, de inovare, de creaţie, de artă, în concluzie o zi plină de bucurie.

Să ne lăsăm Sufletul să se manifeste, să simtă bucuria şi să căutăm să nu-l mai constrângem cu temerile noastre, pentru că acolo, în Sufletul nostru găsim bucuria vieţii, iar dacă nu o simţim este din cauză că nu îi dăm libertate de manifestare.

Este adevărat că nu ştim ce ne aduce ziua de mâine, dar dacă o primim cu teamă nu ne ajută, pentru că ea oricum vine. Dimpotrivă, ne privăm astfel de tot ceea ce ce aduce bun şi, datorită faptului că noi suntem setaţi pe o frecvenţă de teamă, respingem, loc să atragem. Şi ne mirăm astfel de ce nouă nu ni se întâmplă lucruri bune? Pentru că în loc să le dăm voie să vină, noi avem grijă să le ţinem la distanţă.

Ce planuri ne-am făcut pentru astăzi? Au în vedere dorinţele mentalului sau ale Sufletului? Ele includ şi bucuria vieţii în ele sau sunt doar sarcini pe care "trebuie" să le facem? Ni le-am făcut noi sau am lăsat pe alţii să ni le facă? Dacă sunt ale noastre, cât de mult dorim să le realizăm? Cât timp şi efort le alocăm? Cât suntem dispuşi să trecem peste comoditate, peste tipare, pentru a le putea realiza?

Vibraţia zilei ne aduce puterea interioară necesară pentru a depăşi toate obstacolele reale sau imaginare, ne aduce capacitatea de a ne consolida şi întări aura, ceea ce ne va da mai mult curaj, mai multă determinare, ceea ce ne va ajuta să ne iubim mai mult şi să realizăm şi lucrurile pe care Sufletul le doreşte şi de care se bucură.

Din păcate, am uitat să ne mai bucurăm şi am lăsat tristeţea să fie starea noastră de fapt, iar acest lucru duce în final la nefericire, la lipsă de voinţă şi de chef de viaţă, iar în final la boli, iar vina ne aparţine în totalitate, pentru că Dumnezeu a căutat, prin toate mesajele pe care ni le-a trimis, să ne ajute să ieşim din această stare.

Este un bun moment să rupem barierele pe care singuri ni le-am pus, să ieşim din schemele pe care ni le-am creat sau la care am aderat. Avem rugăciunea de partea noastră, ceea ce ne poate ajuta să ne schimbăm vibraţia şi să putem recepţiona, mult mai bine, ghidarea Divinităţii. Avem galbenul care ne aduce multă forţă, mişcare, pentru a începe astfel să ne mişcăm şi să facem schimbări. Avem curajul de partea noastră, mai ales dacă aura noastră este solidă. Şi, nu în ultimul rând avem energia vindecătoare, care poate coordona toate celelalte energii în folosul nostru şi al vindecării noastre.

Dar toate aceste lucruri se pot realiza doar dacă noi reuşim să aducem echilibrul între mental şi Suflet, dacă îi dăm mai multă libertate Sufletului nostru. 

Să nu uităm, că de noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu