marți, 15 mai 2018

15.05.2018


Fie că suntem o fire mai dinamică, fie că suntem una mai puţin dinamică 😀, energia zilei de astăzi ne "bagă în priză" şi ne împinge să trecem peste hopurile noastre mentale şi să realizăm diversele activităţi care aşteptau de ceva vreme să fie realizate.

Ne simţim ca şi cum suntem luaţi pe sus şi împinşi să ne mişcăm, chiar dacă nu ne propusesem acest lucru pentru astăzi. Aşa că ar fi bine să mergem cu valul acesta de energie, dar nu oricum, ci să ne mişcăm precum surferii, adică să ne folosim energia lui, dar fără a ne lăsa înghițiți de el.

Fiecare dintre noi a lăsat mai la urmă o activitate sau mai multe aşteptând un moment propice să o demareze, astăzi este un astfel de moment. Să nu uităm că această energie vine după ziua de ieri, unde am avut tot felul de conştientizări, iar acum a sosit momentul să punem informaţia la treabă.

Albastrul de pe nivelul doi ne aduce putere de rugăciune, dar mentalul din colţuri ar vrea să ne ţină mai la distanţă de aceasta practică, pe care nu o înţelege întotdeauna şi, în plus, are rolul "enervant" de a-l calma, de a-l aduce înapoi într-o stare de echilibru. Aşa că dacă vrem să mergem la biserică, chiar dacă este marţi şi nu este sărbătoare, să mergem, pentru că înseamnă că acolo este ceva pentru noi şi pentru liniştea noastră. Nu avem nevoie de aprobarea mentalului pentru acest lucru.

Iubirea de Sine este supusă unor teste astăzi deoarece nivelele unu şi doi ale mandalei ne dau tiparul de pustnic, aşa că este posibil să ne confruntăm cu anumite tipare din vechime, din alte vieţi, pe care încă nu le-am rezolvat, pe care nu le-am adaptat la realitatea actuală. La fel, este posibil să avem şi anumite reacţii faţă de sexualitate, reacţii care au la bază acelaşi tipar. Însă cu multă răbdare, dar mai ales cu conştientizare putem trece peste aceste lucruri, mai ales dacă reuşim să ne păstrăm neutralitatea mentalului şi să înţelegem că sunt părţi ale evoluţiei noastre şi fac parte din noi şi din drumul pe care mergem.

Să fim atenţi la vorbele pe care le spunem şi intenţia pe care le-o dăm! De asemenea, să fim atenţi la partea digestivă!

Banii ies şi ei la rampă astăzi şi apar în calea noastră, cu condiţia să-i vrem şi să le dăm voie să intre în viaţa noastră. Să nu uităm de tiparele de sărăcie, asta pentru cei care se întreabă de ce nu am da voie banilor să între în viaţa noastră.

Şi, poate, la sfârşitul zilei, vom scrie ceva despre modul în care am reuşit să trecem peste neiubirile de la nivel de Sine, despre cum le-am conştientizat şi ce am învăţat de la ele.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu