luni, 28 mai 2018

28.05.2018


De multe ori, din păcate, acceptarea misiunii noastre spirituale şi, automat, deschiderea către ea, este respinsă, în prezent de către multe dintre spiritele întrupate în acest moment.

Din această cauză preferăm să trăim "siguranţa" unei vieţi previzibile şi refuzăm să ne deschidem către altceva, către comunicarea cu Divinitatea, refuzând astfel să ieşim din ţarcul, pe care, cu grijă ni l-am construit.

Am coborât aici, pe Pământ şi ne-am văzut "liberi" crezând că putem face tot ceea ce dorim, a se citi poftim. Numai că, chiar dacă beneficiem de Legea liberului arbitru, orizontul nostru de alegeri se îngustează pe zi ce trece ajungându-se, la un moment-dat, să se limiteze la una sau două variante. Încă nu vrem să acceptăm că creşterea drepturilor divine, automat şi a zonei din care putem alege, se măreşte prin toate faptele bune pe care le facem şi prin misiunea pe care ne-o realizează.

Şi, pentru că ne-am neglijat prea mult misiunea noastră, pentru că am cedat tentaţiilor imediate, atunci toată acea energie care ne-a fost trimisă să ne realizăm misiunea, din cauză că nu a fost folosită sau pentru că nu a fost folosită corect, ajunge să devină nocivă pentru noi şi produce tot felul de dezechilibre energetice care, ulterior, devin boli. Şi uite aşa, din păcate, ajungem să dăm, din nou, vine pe Dumnezeu, pentru că este rău cu noi şi vrea să ne vadă că suferim. Şi ajungem să plecăm, din această lume, cu un sentiment de supărare pe El, iar când revenim în altă viaţă, acest sentiment se menţine sau chiar se amplifică.

Şi totul pentru că nu am vrut să ne acceptăm misiune, pentru că nu am dat curs intuiţiilor pe care le-am primit şi care aveau ca scop să ne trezească, să ne ajute să înțelegem cine suntem cu adevărat şi ce facem pe aici.

Astăzi este o zi în care una dintre provocările noastre este curajul de a ne accepta misiunea spirituală şi de a începe să lucrăm la ea. Suntem chemaţi să trecem peste lene şi comoditate şi să începem să ne realizăm misiunea, pentru că, în realitate, lenea nu este altceva decât refuzul nostru a ne integra în lumea aceasta, refuzul nostru de a modela materia, energia, astfel încât să le punem în slujba misiunii noastre.

Nu putem fi creatori dacă nu ştim să creăm, să modelăm, să transformăm.

Să avem, aşadar, curajul de a ne accepta misiunea cu tot ceea ce rezultă de aici, dar şi de a lucra pentru realizarea ei! Să avem curajul să strălucim, pentru că o misiune realizată ne va aduce mute daruri şi, cu siguranţă un nivel mai sus pe scara evoluţiei noastre spirituale! Să avem curajul să lăsăm Universul să ne ghideze, să ne fie partener în această călătorie, nu sperietoare, mai ales pe finalul vieţii când începem să realizăm că am greşit!

Să ne amintim că totul depinde de noi, numai de noi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu