miercuri, 9 mai 2018

9.05.2018


Câte conştientizări aţi avut până în acest moment? Câte intuiţii? Câte conexiuni aţi făcut pe baza informaţiilor pe care le aveaţi?

Să fim atenţi la mesajele care ne vin şi care nu este nevoie să strige la noi ca să le auzim sau să le vedem. Tot ceea ce avem nevoie este să fim deschişi şi receptivi, pentru că ele sunt pe lângă noi, în câmpurile noastre şi aşteaptă momentul nostru de liniştire, de meditaţie, de introspecţie, pentru a le putea auzi sau vedea.

Cât vom rămâne agitaţi astăzi, nu vom înţelege nimic din jurul nostru, iar totul ni se va părea ciudat, ca şi cum ne-am uita la un film ciudat, care nu are un fir clar al acţiunii. În momentul în care ne vom da voie să ne liniştim în interior, în care ne liniştim mentalul, abia atunci vom putea accesa toate aceste informaţii pe care Universul ni le-a pregătit.

Să ne liniştim şi să ne curăţăm Sufletul, pentru a ne putea deschide şi mai mult. Ar fi bine dacă am face o plimbare prin pădure, dacă am îmbrăţişa un copac şi ne-am echilibra astfel  partea emoţională.

Vibraţia zilei este şapte, ceea ce ne poate determina să luăm, în sfârşit, anumite decizii referitoare la noi înşine, la misiunea noastră, la limitele pe care este nevoie să le creăm, pentru a nu ne mai lăsa atraşi în planurile altora şi care, astfel ne îndepărtează de ceea ce avem noi de făcut. De aceea, este un moment bun pentru a face un inventar al situaţiilor şi persoanelor pe care le alimentăm cu energia noastră, pentru a vedea care mai merită să rămână şi care nu.

Cu un Suflet liniştit şi cu o stare de calm interior, vom avea curajul să începem să spunem şi "Nu" şi vom începe să ieşim din situaţiile care ne parazitează. Asta dacă dorim, bineînţeles!

Universul ne sprijină să comunicăm pe toate planurile, fie că o facem verbal, fie că găsim curajul să scriem. Important este să o facem, pentru că avem de trecut peste nişte praguri din viaţa noastră.

Dar, cel mai important lucru de astăzi este modul în care alegem să primim informaţia şi să o folosim pentru creşterea noastră spirituală, dar şi a celorlalţi. Să folosim cu înţelepciune energia acestei zile şi deschiderea pe care ne-o aduce, pentru că este spre binele nostru. Dacă refuzăm informaţia de astăzi ne vom trezi în situaţia în care vom avea nevoie de ea altă dată şi atunci ne vom dori să o fi avut.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu