joi, 3 mai 2018

3.05.2018


Ne-am gândit vreodată ce am face dacă în faţa noastră am descoperi un milion de dolari sau euro? Toate planurile pe care le făcusem până atunci şi toate visele pe care le-am fi vrut realizate, s-ar putea realiza. 

Am ştii ce să facem cu ei sau descoperirea ne-ar şoca? Am începe să lucrăm la planurile noastre sau am începe să materializăm toate dorinţele noastre ascunse?

Cam aşa este cu energia zilei de astăzi. Universul ne expune la multă iubire tocmai pentru a vedea cum ne descurcăm în faţa acestei energii. Dacă ştim să o folosim spre creşterea noastră, dacă ştim să o manifestăm în exterior, dacă ştim să o folosim pentru a începe să ne iubim mai mult sau fugim de ea, o negăm şi ne continuăm drumul ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic?

Vibraţia zilei este zece, ceea ce ne aduce în prim-plan celălalt tip de curaj, cel care ne aduce mai mult rafinament, mai multă strălucire, cel care ne permite să luăm deciziile importante în viaţa noastră, cel care face diferenţa dintre urmăritor şi lider. 

Universul ne-a pus în braţe, astăzi, oportunitatea de a lua deciziile optime pentru evoluţia noastră, ne-a adus în faţa curajul de care aveam nevoie. Mai departe, este decizia noastră dacă folosim acest curaj să începem să schimbăm ceva, să ne materializăm planurile noastre sau pur şi simplu ne speriem de faptul că acum chiar nu mai avem niciun motiv să mai amânăm. 

Haideţi, aşadar, să începem să luăm deciziile pe care le tot amânăm, să avem curajul să ne asumăm drumul, cu toate că, de aici, de jos, de unde îl privim noi, nu vedem până unde ne duce, deci nu avem control asupra lui, iar acest lucru nu este pe placul mentalului nostru.

Dacă totuşi simţim că Sufletul nostru nu este în regulă şi încă mai este temător, o refacere a aurei noastre nu ar strica. După aceea, vom privi lucrurile în alt fel, din altă perspectivă şi, pentru că nu ne vom mai raporta cu teamă la viaţă, vom avea capacitatea de a ne orienta către visurile şi proiectele noastre.

Alături de energia iubirii, la pachet, primim şi energia comunicării, iar combinat cu curajul de astăzi, ne permite să vorbim dezinvolt în faţa celorlalţi, ne permite să spunem lucrurile pe care le-am ţinut ascunse, chiar să punem lucrurile la punct.

Aşadar, astăzi, Universul ne-a adus în faţa unui mare potenţial. Cât suntem dispuşi să luăm din el depinde numai de noi, dar indiferent dacă luăm din el sau fugim de el, este foarte important să ne asumăm acest lucru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu