vineri, 4 mai 2018

4.05.2018


Mentalul nostru este pus iar într-o dilemă astăzi. De fapt, dilema se află la el, pentru că, în realitate, Universul caută să-l ajute să se educe şi să ajute la evoluţia noastră, nu la stagnarea noastră.

Dilema pe care o are el astăzi este dacă creşte sau nu. Dacă evoluează sau nu. Dacă ne sprijină evoluţia sau se pune de-a curmezişul. 

Vibraţia zilei este una duală astăzi, adică este 11 sau 2. De aceea mentalul, pentru că el este în centrul atenţiei astăzi, este provocat să urce în 11 sau să coboare în 2. Ce înseamnă acest lucru?

Fricile constante, care ne împiedica evoluţia, pentru că atunci când ne este teamă nu avem forţa necesară să evoluăm, dar şi tiparele învechite care formează clasicul nostru ţarc, din care nu prea vrem să ieşim, formează reţeta clasică de rămânere a mentalului nostru în zona lui 2, veşnic nemulţumit, critic, veşnic pesimist, pentru că nu are capacitatea de a se ridica deasupra problemelor pentru a le vedea soluţia.

Pe de altă parte, căutarea de informaţii, de răspunsuri, de soluţii concrete de rezolvare a diferitelor probleme ale noastre, dar mai ales înţelegerea faptului că există anumite probleme şi că ele apar datorită rezonanţei pe care o avem cu ele, toate acestea ne duc în zona în care vrem să evoluăm, să înţelegem ce este cu noi. 

Fiecare tipar pe care îl înţelegem, dar mai ales îi înţelege, cauza, îşi pierde energia şi astfel ne eliberăm de el, pentru că atunci când l-am înţeles, de fapt, am înţeles ce anume din noi îl făcea să existe. Fiecare astfel de tipar eliminat înseamnă o "piatră" mai puţin agăţată de noi, înseamnă că ne putem ridica mai sus şi, la un moment-dat, vom reuşi să manifestă mai mult acel 11, locul din care mintea noastră neutră ne permite să vedem latura negativă şi pozitivă a fiecărei situaţii şi să putem lua deciziile în consecinţă.

Energia vindecătoare ne ajută mentalul să se ridice, cu condiţia să şi vrem să o primim.

Să dăm voie creativităţii noastre să se exprime, pentru că prin ea ne putem ajuta mentalul să se vindece şi să-şi extindă orizontul. 

Să fim atenţi la trăncăneala excesivă!

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu