joi, 17 mai 2018

17.05.2018


Astăzi, de Înălţare, iubirea vine în întâmpinarea noastră să ne ajute să ne "înălţăm" şi noi, măcar cu o treaptă mai sus.

Este o zi cu o puternică încărcătură energetică şi putem folosi energia acestei zile pentru a trece peste blocajele pe care noi le avem în a înţelege lumea în care trăim, pentru a trece peste fricile noastre. Avem provocarea curajului astăzi, a trecerii peste temerile noastre, oricare ar fi ele.  
Important este să ne lăsăm Sufletul să se manifeste, să se exprime. Am putea să-L rugăm pe Iisus să ne ajute să identificăm aceste temeri şi să le vindecăm, deoarece vibraţia zilei ne deschide către vindecare. 

Este o zi în care putem începe să construim o relaţie personală cu Iisus, dacă nu o avem deja, pentru că El ne poate fi un foarte bun maestru în a înţelege iubirea şi blocajele pe care le avem în a o manifesta. El oricum este alături de noi, numai că noi, de multe ori, nu-L ascultăm şi nu suntem atenţi la mesajele pe care ni le trimite, care în niciun caz, nu vor fi sub forma de e-mail sau SMS. Mesajele de la El sunt subtile şi se primesc în special prin intermediul Sufletului nostru, deci acolo avem de stabilit legătura cu El.

Indiferent dacă am fost de altă religie în alte vieţi şi nu am avut o relaţie prea bună cu El, sau dimpotrivă, poate chiar L-am urât, avem şansa acum să descoperim un partener de drum care ne poate ajuta foarte mult în evoluţia noastră spirituală. Important este să-l chemăm şi să-i ascultăm ghidarea, să consolidăm această relaţie personală pe care o avem sau o formăm cu El. Cu cât vom lucra mai mult cu El, cu atât ne vom deschide mai mult şi cu atât vom fi mai receptivi la mesajele pe care ni le trimite.

Să ne găsim, aşadar, timp să vorbim cu El, să trecem peste teamă şi orgolii şi să-L chemăm să ne ajute. Ziua de astăzi poate fi începutul unei frumoase prietenii în care să depăşim tot felul de scheme şi tipare, mai ales religioase, în care stăm de ceva vreme, a se citi de ceva vieţi. 

Să fim atenţi la nervozitate care porneşte din teamă şi din lipsa de comunicare cu Sufletul nostru, dar şi la comoditate, care porneşte din neiubirea de Sine.
 
P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu