sâmbătă, 12 mai 2018

12.05.2018


Când am avut ultima dată curajul să fim noi înşine? Când am avut curajul să ne manifestăm pe noi în concordanţă cu ceea ce suntem cu adevărat şi nu cu ceea ce vor alţii să fim. 

Avem roşu pe centrul mandalei şi vibraţia zece a zilei. O combinaţie foarte interesantă. Pe de o parte, ne poate ajuta foarte mult şi ne poate da un impuls puternic, mai ales dacă evoluţia noastră spirituală şi descoperirea de Sine au un loc important în cadrul preocupărilor noastre. 

Ne poate ajuta să ne definim pe noi înşine, a se citi, să avem curajul să fim aşa cum suntem noi, dar mai ales, să ne asumăm acest lucru, pentru că asumarea înseamnă că ne centrăm pe ceea ce suntem noi, nu pe ceea ce vine din exterior; înseamnă că alegem să nu mai stăm în proiecţiile celorlalţi şi să ne definim pe noi înşine, iar acest lucru necesită foarte mult curaj, iar acest curaj are la bază consolidarea celor limite, a aurei cu care vă tot bat la cap în ultima perioadă.

Este posibil să-i speriem puţin pe cei din jur, care nu sunt obişnuiţi cu noua noastră atitudine, dar asta este problema lor, pentru că ceea ce-i deranjează cu adevărat nu este neapărat atitudinea noastră, ci faptul că am ieşit din regulile lor şi începem să jucăm după ale noastre.

Pe de altă parte, toate această combinaţie de astăzi poate părea confuză şi demoralizantă, mai ales pentru cei care nu au învăţat încă să ne ocupe de manifestarea Sinelui lor adevărat. Pentru acest persoane poate apărea mai multă teamă astăzi sau chiar pot avea probleme cu manifestarea stimei de Sine, atrăgând astfel tot felul de situaţii, de vibraţie joasă, care să le adâncească această stare. Până la urmă este opţiune lor.

Să căutăm să ne păstrăm mentalul în zona pozitivă, optimistă şi vom reuşi astfel să ne manifestăm mai mult pe noi înşine, să ne manifestăm mai mult curajul de a fi.

Şi dacă tot avem atât curaj, poate ar fi timpul să şi scriem, mai ales cei care au de făcut acest lucru şi tot caută motive să stea în "dulcea lălăială". Scrisul este o formă foarte puternică de manifestare a Sinelui nostru.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu