miercuri, 16 mai 2018

16.05.2018


De multe ori suntem văzuţi ca un exemplu de către cei de lângă noi, care vor să fie ca noi, să facă ceea ce am făcut noi, să se comporte ca noi.

Este o zi în care putem fi un exemplu pentru ceilalţi, în care îi putem învăţa pe ceilalţi, numai că înainte de a fi un exemplu este nevoie să fim noi înşine.  

Ceilalţi ne iau ca exemplu, tocmai pentru lucrurile pe care ei nu reuşesc să le facă. Văd, de fapt, puterea noastră, forţa pe care o dăm acţiunilor pe care le facem. 

Atunci când îi învăţăm pe ceilalţi, dăm din cunoaşterea noastră, din modul nostru de a fi, dar este nevoie să avem grijă să rămânem în limitele noastre, să evităm să ne împrăştiem în zeci de direcţii, să avem grijă cum ne gestionăm energia pentru că riscăm să rămânem fără.

Astăzi este o astfel de zi, o zi în care avem capacitatea de a-i învăţa pe ceilalţi, de a-i îndruma, dar suntem şi provocaţi să ne păstrăm limitele, limite care, dacă le ascultăm, ne spun când să ne oprim, ne spun cât să ne implicăm. De multe ori, din dorinţa de a-i învăţa pe ceilalţi, avem tendinţa de a da mai mult, pentru că aşa considerăm că este firesc, dar nu întotdeauna este şi bine pentru că este posibil să-i derutăm pe cei care recepţionează informaţia de la noi. Chiar dacă suntem de bună credinţă şi avem cele mai bune intenţii, este posibil să greşim, tocmai din cauză că ceilalţi nu sunt pregătiţi să primească un asemenea flux de informaţie.

Astăzi, este şi despre vindecare, în primul rând a noastră, de aducere înapoi a puterii personale, de refacere a aurei noastre pentru a putea da forţă ideilor şi planurilor personale. 

Putem demara proiecte noi astăzi, putem începe să lucrăm la realizarea lor, dar să fim foarte atenţi la mesajele pe care le primim pentru că aduc informaţii valoroase. Universul ne sprijină mişcarea, efortul pe care îl facem astăzi, fie că este în plan fizic, fie în cel spiritual. important este ca noi să trecem peste lene şi să acţionăm.

Să fim atenţi la minciună, atât în relaţia cu cei de lângă noi, cât mai ales în relaţia cu noi înşine.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu