vineri, 11 mai 2018

11.05.2018


Chiar dacă astăzi avem energia comunicării în centrul mandalei, ar fi indicat să ne ocupăm de galbenul de pe cel de al treilea nivel, deoarece ne poate ajuta să ne împământăm mai mult.

De ce avem nevoie de împământare? Pentru că astfel rămânem în contact cu viaţa noastră actuală, astfel reuşim să ne adaptăm mai bine planului terestru şi vieţii nostre în trup, astfel reuşim să materializăm mai mult şi să fim mult mai ancoraţi în realitate.

Aşadar, să ne ocupăm de muncă fizică astăzi, să luăm contact cu pământul, cu plantele, cu florile. Să facem mişcare în aer liber, în pădure. Mersul pe bicicletă ne-ar ajuta să mergem în locuri îndepărtate, dar şi să păstrăm contactul cu natura înconjurătoare.

S-ar putea să avem tot felul de neînţelegeri privitoare la realitatea înconjurătoare, să nu înţelegem toate lucrurile din jurul nostru. Cu cât refacem legătura cu materialul, cu lumea în care trăim, atunci vom reuşi să scăpăm de acest văl.

Ar fi bine să comunicăm mai mult astăzi, să lămurim toate neînţelegerile, să nu lăsăm lucrurile în "coadă de peşte". Cu atât mai mult să nu ne minţim singuri să credem că ceilalţi au înţeles ceea ce noi vroiam să spunem în condiţiile în care noi nu am reuşim să fim destul de expliciţi.

Să aducem compasiunea şi iubirea în tot ceea ce facem astăzi şi să ne lăsăm ghidaţi de Univers. Să ne dăm voie să ne deschidem Sufletul şi să nu ne fie teamă pentru că nu ni se poate întâmpla altceva decât este îngăduit.

Răspunsurile la întrebările interioare vor veni numai în momentul în care ne dăm voie să ne liniştim şi vom lăsa Sufletul să se exprime şi să comunice cu Universul.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu