luni, 1 aprilie 2019

1.04.2019


Începem o nouă lună, ceea ce înseamnă un nou capitol de provocări, dar şi de oportunităţi pe care universul ni le presară în cale, acum depinzând numai de noi cum vom reuşi să le fructificăm.

Luna aprilie începe, pe mijlocul mandalei, chiar cu culoare care o defineşte, ceea ce înseamnă că munca este cea care ne va defini această lună, însă vorbim aici atât de munca fizică, cât şi de cea spirituală, pentru că modul în care vom folosi această energie ne va permite să accesăm ghidarea Universului.

De aceea, înainte de a începe, primul pas pe care îl avem de făcut este să ne ascultăm bine intuiţia, să ascultăm ghidarea pe care Universul ne-o dă, iar mai apoi să căutăm să planificăm cât mai bine posibil ceea ce avem de făcut, pentru că ne va ajuta foarte mult în momentele în care vom fi tentaţi să cedăm comodităţii (şi vor fi cu siguranţă astfel de momente), în momentele în care ne vom simţi demotivaţi şi ni se pare că am pierdut direcţia. Să fim atenţi în această a doua perioadă să nu ne pierdem în amănunte şi să consumăm din timpul pe care l-am fi folosit pentru munca propriu-zisă.

Numai după ce vom fi parcurs aceste două etape vom putea începe, să lucrăm efectiv şi, pentru că luna aceasta ne provoacă şi la joacă, să căutăm să ne şi jucăm în timp ce muncim, şi când mă refer la joacă mă refer la creativitate, flexibilitate şi la a evita să luăm lucrurile prea în serios, ceea ce ne poate face prea scorţoşi şi inflexibili.

Rugăciunea este şi ea alături de noi în această primă zi din aprilie, aducându-ne, totodată, şi putere pe cuvântul rostit, aşa că putem da forţă proiectelor noastre folosind cuvinte puternice şi care să ne dea mai mult avânt.

Pentru astăzi avem provocarea lui unu, de aceea este bine să fim atenţi la Sufletul nostru şi să-l implicăm în munca noastră, pentru că de acolo, din interiorul Său vom primi motivaţia de care avem nevoie.

Vibraţia zilei este opt, ceea ce ne aduce mult curaj, mai ales curajul de a începe acele proiecte despre care tot vorbim şi pe care le-am tot amânat să le începem.


Numerologic, luna a patra, a minţii neutre, ne cheamă la ieşirea din tiparele mentale care ne obosesc, care creează permanent, în mintea noastră, o pendulare între o acţiune sau alta, fără a urma concret una anume. De aceea este nevoie de acţiune, deoarece prin acţiune nu mai stăm să analizăm până la extrem.

Este nevoie ca, pe parcursul acestei luni, să avem grijă mai mare de chakra a patra, a inimii, să avem grijă să fie curată şi mereu deschisă, pentru că numai aşa vom putea să trecem peste Ego-ul nostru şi să rămânem neutri, ascultând, în acelaşi timp şi binele şi răul. Numai aşa vom putea să fim proactivi, să fim noi cei care inițiem acțiunile, evitând astfel să fim reactivi, să lăsăm evenimentele să ne ia prin surprindere.

De asemenea, menţinând această stare de neutralitate, vom reuşi să ne accesăm, mult mai puternic, intuiţia, ştiind astfel ce avem de făcut.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu