miercuri, 3 aprilie 2019

3.04.2019


Se zice că dacă vrei să fii fericit tot ce ai de făcut este să "fii" 😀, în sensul că nu ai nevoie de ceva anume care să-ţi aducă ceea ce ai în interiorul tău. 

Mandala de astăzi ne provoacă la un plonjon în interiorul nostru, acolo unde putem să ne găsim puterea interioară şi acolo unde găsim şi sursa fericirii noastre. Ne cheamă să ne facem un inventar a ceea ce ne face plăcere în viaţă şi să începem să realizăm din ce în ce mai mult acele activităţi. Ne cheamă să ne trezim şi să ieşim din stările de "victimă", pentru că acelea sunt produsul Ego-ului nostru care este asemenea unui copil mic ce doreşte ca lumea să să învârtă după cum are el chef.

Cum spuneam şi la începutul acestei interpretării, fericirea este o stare care depinde, în totalitate de noi înşine, pentru că oricât s-ar strădui ceilalţi să ne ajute, dacă noi nu ne dăm voie să o experimentăm, atunci nu avem cum să o cunoaştem, cum să o simţim. Nimeni nu ne poate da din ceea ce noi nu vrem să avem, iar atâta timp cât manifestăm o falsă fericire, de la nivel de Ego, nu vom cunoaşte niciodată adevărata fericire de la nivel de Suflet. Atâta timp cât fericirea noastră depinde de obiecte, de alţi oameni, de bani, nu este fericire, ci un surogat, pentru că, mai devreme sau mai târziu, ne vom plictisi de obiecte şi vom vrea altele, iar oamenii de lângă noi vor începe să se comporte ca o oglindă pentru noi, iar oglinzile sunt enervante atunci când ne arată lucruri pe care noi nu vrem să le vedem, aşa că, mai devreme sau mai târziu, şi pe aceşti oameni îi vom schimba.

Suntem într-o zi cu provocare pe trei, şi într-o lună cu provocare pe patru, iar această combinaţie ne poate da o accentuare a Ego-ului ce poate fi combătut numai dacă reuşim să coborâm în inima noastră, în Sufletul nostru, atâta timp cât ne raportăm la dorinţele Sufletului noastru.

Avem vibraţia zilei pe zece, iar acest lucru ne poate da mult curaj, cu condiţia să fim în legătură su Sufletul nostru, să ne luăm motivaţia de acolo.

Să trecem peste orice formă de comoditate care ne apare astăzi, pentru că este tot o formă a neiubirii de Sine. Este o bună zi pentru a amâna amânarea.

Per ansamblu, este o zi în care putem învăţa să fim fericiţi făcând acele lucruri care ne aduc fericirea, cu condiţia să ne dăm voie, să conștientizăm că ne-am învăţat să stăm într-un tipar de nefericire şi care a ajuns să devină practică obişnuită. Noi am intrat în el, dar tot noi putem trece peste el, iar odată ieşiţi mi-e greu să cred că vom mai dori să mai intrăm vreodată.

Să fim fericiţi! Asta Îşi doreşte şi Universul pentru noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu