duminică, 7 aprilie 2019

7-8.04.2019



Parcurgem o perioadă de timp căreia astrologii îi spun "Nunta Cosmică", iar îndemnul principal referitor la această perioadă este "plantarea seminţelor", a gândurilor cât mai pozitive, pentru că în perioada următoare să înceapă să rodească.



Am ales să interpretez împreună cele două zile de 7 şi 8 aprilie deoarece ele sunt conectate foarte mult, deoarece ceea ce facem în prima zi are impact şi asupra celeilalte, iar modul în care le gestionăm ne poate ajuta în perioada următoare.


Numitorul comun al celor două zile este tocmai comunicarea indirectă, iar cheia este modul în care alegem să o folosim pentru evoluţia noastră. 

Este momentul să trecem peste temeri, iar comunicarea indirectă ne poate ajuta să ne exprimăm mult mai uşor.

Fiecăruia dintre noi îi este teamă de ceva, chiar dacă nu conştientizăm întotdeauna, însă emoţia acelei sau acelor temeri se repercutează în tot ceea ce facem, blocându-ne viaţa mai mult decât ne dăm seama.

Ceea ce avem de făcut în această perioadă este să ne concentrăm pe scoaterea la suprafaţă a acestor temeri, pe conştientizarea lor, iar scrisul ne poate ajuta, ne poate fi aliatul nostru cel mai bun, pentru că prin ceea ce scriem nu facem altceva decât să aducem cât mai multă lumină asupra fricilor noastre, nu facem astfel decât să le diminuăm efectul pe care îl au asupra noastră, nu facem altceva decât să le diminuăm puterea, iar când vom conştientiza că elefantul de care ne temeam nu este altceva decât un şoricel, atunci vom râde şi noi de grozăvia noastră.

Ni se spune ca în această perioadă să ne concentrăm pe lucrurile pozitive, per gândurile pozitive şi sunt de acord, însă ce facem dacă cu mintea ne imaginăm lucruri pozitive şi la nivel de subconştientient lucrurile stau exact invers? Şi ştim bine cine este mai puternic dintre cele două. 

Aşa că, primul pas spre lucrurile pozitive este scoaterea la suprafaţă a celor negative şi deposedarea lor de puterea pe care le-am dat-o.

Pentru data de opt, avem provocarea fricilor, iar descrierea lor şi descompunerea în părţi cât mai mici ne ajută să trecem mai uşor peste ele. De asemenea, avem şi vibraţia zilei pe şase, care ne aduce intuiţie, dar şi introspecţie, aşa că ar fi bine să ne dăm voie să ascultăm ghidarea Universului şi, totodată, să ne dăm voie să fim un canal prin care Universul îşi revarsă cunoaşterea către lumea aceasta.

Iubirea de Sine este şi ea o provocare, care vine la pachet cu comoditatea, aşa că dacă vrem să facem ceva pentru noi şi pentru evoluţia noastră atunci să ne dăm voie să şi facem, să evităm să o mai "lăsăm pe mâine", pentru că mâine devine poimâine şi aşa mai departe.

Şi dacă tot suntem sprijiniţi să scriem, să ne scriem şi proiectele pentru perioada următoare şi să le ţinem la vedere pentru le putea vedea cât mai des. De asemenea, să medităm la ele şi să le vizualizăm cum se realizează pentru a putea atrage cât mai mult energiile Universului în realizarea lor.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu